Cihazı komple kapatıp SD kartı çıkarın sonra cihazın güç tuşuna basılı tutun eğer bu ekran gelirse picofly:

Eki Görüntüle 223311

Bu ekran gelirse hwfly:

Eki Görüntüle 223312

O zaman OLED ürün alacağım çipli.
Kontrol etmem gereken şeyler.
Joy conların orijinal olup olmaması.
Drift problemi.
SD kart yeri.
Ekran kasa çizik.
Ve ban durumu.
+ Chip kontrol etme.
Başka kontrol edeceğim bir şey var mı?

O zaman OLED ürün alacağım çipli.
Kontrol etmem gereken şeyler.
Joy conların orijinal olup olmaması.
Drift problemi.
SD kart yeri.
Ekran kasa çizik.
Ve ban durumu.
+ Chip kontrol etme.
Başka kontrol edeceğim bir şey var mı?

Aksesuarların tam olması olabilir kutudan çıkan.
2 tane strap.
Dock
Comfort grip.
Şarj kablosu.
HDMI kablosu (şart değil yan sanayide olur)

Kapamaya gerek yok tavsiyem SD karta bunu yüklemen https://github.com/Team-Neptune/DeepSea. Bu tinfoil dahil her şeyin hazırlanmış bir paketi SD karta atman yetiyor. 90DNS içinde kurulu geliyor olmalı eğer onu çalıştırırsan Wi-Fi açıkken bir sorun yaşamazsın.

Eğer 90DNS kurulu ise internetim açıkken de orijinal stok oyunlara da girebilirim değil mi?

Ve her cihazda da orijinal kırık ve Custom 3 modu da var mı çiplilerde yoksa da kendim ekleyebilir miyim?

Eğer 90DNS kurulu ise internetim açıkken de orijinal stok oyunlara da girebilirim değil mi?

Ve her cihazda da orijinal kırık ve Custom 3 modu da var mı çiplilerde yoksa da kendim ekleyebilir miyim?

Hayır ama şöyle 90DNS gibi uygulamalar sadece kırıkta çalışıyor zaten siz orijinal yazılıma döndüğünüzde onların hiçbiri çalışamayacak 90DNS'in olayı da şudur Nintendo sunucularına bağlanmanızı engeller bu sayede korsan oyun kullanırken Nintendo sizi yakalayamaz zaten orijinal moddayken Nintendo sorun yok diyecek. Custom dediğimi kendiniz yüklemeniz gerek zaten o yüzden rehberler hazırlıyoruz.

Hayır ama şöyle 90DNS gibi uygulamalar sadece kırıkta çalışıyor zaten siz orijinal yazılıma döndüğünüzde onların hiçbiri çalışamayacak 90DNS'in olayı da şudur Nintendo sunucularına bağlanmanızı engeller bu sayede korsan oyun kullanırken Nintendo sizi yakalayamaz zaten orijinal moddayken Nintendo sorun yok diyecek. Custom dediğimi kendiniz yüklemeniz gerek zaten o yüzden rehberler hazırlıyoruz.

Yani bu 90 DNS biz çipli modunu kullanırken internete bağlanmayı engellesin diye var. Stok modunu kullanırken internete istediğim gibi bağlanabilir ve oyunlara girebilirim değil mi?

Yani bu 90 DNS biz çipli modunu kullanırken internete bağlanmayı engellesin diye var. Stok modunu kullanırken internete istediğim gibi bağlanabilir ve oyunlara girebilirim değil mi?

Aynen öyle. Yalnız internete değil Nintendo sunucularına bağlanmanı engelliyor yani yine internetten dosya aktarımı veya indirme falan yapabilirsin.