18 bine T300RS GT'mi satacağım. Sizce geçip Nintendo Switch mi alayım yoksa geçip el konsolu vesaire mi alayım dediğiniz gibi? El konsolunda Nintendo emülatörü kurabilir miyim?

18 bine T300RS GT'mi satacağım. Sizce geçip Nintendo Switch mi alayım yoksa geçip el konsolu vesaire mi alayım dediğiniz gibi? El konsolunda Nintendo emülatörü kurabilir miyim?

ROG Ally gibi Windows tabanlı olanlara emülatör kuruluyor. Ne kadar sağlıklı çalıştığı hakkında fikrim yok. Dediğim gibi çok takılmıyorsan OLED'in grafikleri rahatsız etmez. ROG Ally gibi cihazları şahsen sevmiyorum. Konsol değil çünkü onlar, el bilgisayarı. Ek olarak şarj süreleri kısa, ağır ve büyük.

Açıkçası bilgisayarım var Elden Ring oynamak istersem geçer oradan oynarım. Nintendo'nun hem şarj süresi daha fazla hem daha hafif. PS Vita oyunları kuramamam biraz üzse de içerisinde yine de tonlarca oyun var.

Açıkçası bilgisayarım var Elden Ring oynamak istersem geçer oradan oynarım. Nintendo'nun hem şarj süresi daha fazla hem daha hafif. PS Vita oyunları kuramamam biraz üzse de içerisinde yine de tonlarca oyun var.

Bilgisayar varsa ROG Ally gibi Windows tabanlı olanları almanın hiçbir anlamı yok bana göre. Nintendo al en azından el konsolu aldığını hissedersin.

Bana kalirsa hem ROG Ally hem de Steam Deck el konsolu olmaktan oldukca uzaklar. Hantal, agir ve 1 bilemedin 2 saat SoT veren cihazlar bunlar. Yaninda 20.000 mAh powerbank tasiman gerekecek. Switch OLED'in oyle bir derdi yok. Hatta isin icine Lite'i da dahil edersek oldukca portatif ve kullanici deneyimi acisindan basarili cihazlar urettigini goruyoruz Nintendonun. Seni bilmem ama ben cipli Switch kullanmaktan zevk alamadim. Bence orijinal, islem gormemis bir OLED veya daha portatif olsun diyorsan Lite alabilirsin. Oyunlarin kutulu koleksiyonlarini yapabilirsin. Hem Switch'i hem de oyunlari ikinci el almalisin. Bitirdigin ve artik yuzune bakmam dedigin oyunlari satarsin Sahibinden, Dolap vb. uygulamalardan. Bu sayede bir suru oyun bitirebilirsin.

Bana kalirsa hem ROG Ally hem de Steam Deck el konsolu olmaktan oldukca uzaklar. Hantal, agir ve 1 bilemedin 2 saat sot veren cihazlar bunlar. Yaninda 20.000 mAh powerbank tasiman gerekecek. Switch OLED'in oyle bir derdi yok. Hatta isin icine Lite'i da dahil edersek oldukca portatif ve kullanici deneyimi acisindan basarili cihazlar urettigini goruyoruz Nintendo'nun. Seni bilmem ama ben cipli Switch kullanmaktan zevk alamadim. Bence orijinal, islem gormemis bir OLED veya daha portatif olsun diyorsan Lite alabilirsin. Oyunlarin kutulu koleksiyonlarini yapabilirsin. Hem Switch'i hem de oyunlari ikinci el almalisin. Bitirdigin ve artik yuzune bakmam dedigin oyunlari satarsin sahibinden, dolap vb. uygulamalardan. Bu sayede bir suru oyun bitirebilirsin.

Hocam Türkçe yama vesaire de kurmayı düşünüyorum.

Turkce yamayla oynayacaksan oyunlari, Nintendo'yu pas gec derim. Yapilan yamalarin buyuk cogunlugu yapay zeka ile olusturulmus. Sinnerclown'da yamalar var fakat o oyunlari Türkçe yama ile oynasan bile sirf Türkçe yamasi yok diye oynayamayacagin oyunlar olacak. Aliyorsan Deck oneririm. Batarya kalibrasyonu ROG kadar vasat degil en azindan. Türkçe yamayla oyun oynamak icin konsollar su an yetersiz. Bir tane sitede yapay zekayla cevrilmis Nintendo Switch Türkçe yamalari var. Parayla satiliyor adedi 25 TL olmak uzere. O sitenin yamalari oldukca kalitesiz mesela. Site bu eger merak ettiysen. Fakat bunlara para verilmez. Hatta direkt yamaya para verilmez.

Aslında dediğim gibi deck de mantıklı geldi fakat hem 1.30 saat süresi hem ağır olması hem de Windows tabanlı olması biraz canımı sıkıyor. Sonucta Nintendo'nun kendine özel oyunları var parkta vesaire arkadaşımla otururken 1 joy conu çıkarıp arkadaşıma verip Mario Kart vesaire oynayabilirim.

Deckde de Elden Ring oynamak vesaire hoşuma gitti fakat pil süresi çok kısa.

Nintendo'nun çoğu exc oyununda oynanış ön planda. Türkçenin çok önemi yok yani.

Bana kalirsa hem ROG Ally hem de Steam Deck el konsolu olmaktan oldukca uzaklar. Hantal, agir ve 1 bilemedin 2 saat sot veren cihazlar bunlar. Yaninda 20.000 mAh powerbank tasiman gerekecek. Switch OLED'in oyle bir derdi yok. Hatta isin icine Lite'i da dahil edersek oldukca portatif ve kullanici deneyimi acisindan basarili cihazlar urettigini goruyoruz Nintendo'nun. Seni bilmem ama ben cipli Switch kullanmaktan zevk alamadim. Bence orijinal, islem gormemis bir OLED veya daha portatif olsun diyorsan Lite alabilirsin. Oyunlarin kutulu koleksiyonlarini yapabilirsin. Hem Switch'i hem de oyunlari ikinci el almalisin. Bitirdigin ve artik yuzune bakmam dedigin oyunlari satarsin sahibinden, dolap vb. uygulamalardan. Bu sayede bir suru oyun bitirebilirsin.

Çoğu dükkan takas yapıyor zaten. Örneğin ben Zelda botw almıştım kutulu. Şimdi bitirdim, takas ederek sonsuz bir döngüye de girilebilir.

Aslında dediğim gibi deck de mantıklı geldi fakat hem 1.30 saat süresi hem ağır olması hem de Windows tabanlı olması biraz canımı sıkıyor. Sonucta Nintendo'nun kendine özel oyunları var parkta vesaire arkadaşımla otururken 1 joy conu çıkarıp arkadaşıma verip Mario Kart vesaire oynayabilirim.

Deckde de Elden Ring oynamak vesaire hoşuma gitti fakat pil süresi çok kısa.
Deck'in ekran suresi ROG Ally'in 1.5 kati falan. 2 saati goruyordum ben Silent Hill 2 Remake'de. Cok oyunculu olarak oynayacaksan Nintendo mantikli. Deck'de Switch'in yaptiklarini yapamazsin. Türkçe yama olarak exclusive oyunlarda ihtiyacin yok yamaya. 3. Parti oyunlar icin ihtiyac duyabilirdin fakat onlari PC'den de oynarsin yama kurup.

Çoğu dükkan takas yapıyor zaten. Örneğin ben Zelda botw almıştım kutulu. Şimdi bitirdim, takas ederek sonsuz bir döngüye de girilebilir.
Evet evet. Bu sekilde tum exclusive oyunlari 1 ya da 2 oyun parasina bitirebilir arkadas.

Son düzenleme: