Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hiç yalan söylemeyeceğim ama konsolun kendisini de kötü buluyorum şahsen. Oyunları iyi ama çok zayıf. Hangi konsola denk o bile belli değil.
Hiç yalan söylemeyeceğim ama konsolun kendisini de kötü buluyorum şahsen. Oyunları iyi ama çok zayıf. Hangi konsola denk o bile belli değil.
PS3 dengi bence.Hiç yalan söylemeyeceğim ama konsolun kendisini de kötü buluyorum şahsen. Oyunları iyi ama çok zayıf. Hangi konsola denk o bile belli değil.
Nintendo konsolları başka bir konsolla karşılaştırılmaz, bu şirketin politikası benim çocukluğumdan beri değişmedi. Amaçları rakiplerine göre güçlü konsol yapmak değil, kendi oyunlarını çalıştıracak konsollar yapmak. Nintendo konsolları "sadece" Nintendo'nun oyunlarını oynamak için alınır, bunun dışında bir amaçla alınmaz. Nintendo oyunlarını sevmeyen ya da multi platform oyunları oynamak için alanlar bu konsollarla pişman olur.
Olabilir ama PS3'ten biraz daha güçlü gibi.
Aslında çok hayat kırıklığı yaşamadım, yani donanımını biliyordum cihazın ama FC25 bir tık sıkıntılı. Maç yaparken bir problem yok da arayüzde takılıyor, menüde dolaşırken bir yavaşlık var. Kariyer modundaki ara sahnelerde animasyon yok. Diğer 3.parti oyunlar gayet iyi aslında arada bir FPS düşüyor, çok az hissediyorsun ama drop girmiyor, bu yüzden rahatsız olmuyorum. Özel oyunlar zaten mükemmel.
Nintendo konsolları başka bir konsolla karşılaştırılmaz, bu şirketin politikası benim çocukluğumdan beri değişmedi. Amaçları rakiplerine göre güçlü konsol yapmak değil, kendi oyunlarını çalıştıracak konsollar yapmak. Nintendo konsolları "sadece" Nintendo'nun oyunlarını oynamak için alınır, bunun dışında bir amaçla alınmaz. Nintendo oyunlarını sevmeyen ya da multi platform oyunları oynamak için alanlar bu konsollarla pişman olur.