Hangi konsola denk o bile belli değil.
Nintendo konsolları başka bir konsolla karşılaştırılmaz, bu şirketin politikası benim çocukluğumdan beri değişmedi. Amaçları rakiplerine göre güçlü konsol yapmak değil, kendi oyunlarını çalıştıracak konsollar yapmak. Nintendo konsolları "sadece" Nintendo'nun oyunlarını oynamak için alınır, bunun dışında bir amaçla alınmaz. Nintendo oyunlarını sevmeyen ya da multi platform oyunları oynamak için alanlar bu konsollarla pişman olur.

Switch sahipleri hangi oyunlarda hayal kirikligi yasadi?
@mr.esat @erdym @Kaays

Benim listem bu sekilde simdilik.
1. EA Sports FC 25
2. WWE 2K18
Aslında çok hayat kırıklığı yaşamadım, yani donanımını biliyordum cihazın ama FC25 bir tık sıkıntılı. Maç yaparken bir problem yok da arayüzde takılıyor, menüde dolaşırken bir yavaşlık var. Kariyer modundaki ara sahnelerde animasyon yok. Diğer 3.parti oyunlar gayet iyi aslında arada bir FPS düşüyor, çok az hissediyorsun ama drop girmiyor, bu yüzden rahatsız olmuyorum. Özel oyunlar zaten mükemmel.

Oynadığım 3. parti oyunlar: Mortal Shell, Dark Souls Remastered, GTA Trilogy Definitive Edition, Mortal Kombat 11, The Witcher 3, FC 25, Hollow Knight, Dying Light, Skyrim ve Hogwarts Legacy.

Nintendo konsolları başka bir konsolla karşılaştırılmaz, bu şirketin politikası benim çocukluğumdan beri değişmedi. Amaçları rakiplerine göre güçlü konsol yapmak değil, kendi oyunlarını çalıştıracak konsollar yapmak. Nintendo konsolları "sadece" Nintendo'nun oyunlarını oynamak için alınır, bunun dışında bir amaçla alınmaz. Nintendo oyunlarını sevmeyen ya da multi platform oyunları oynamak için alanlar bu konsollarla pişman olur.

Cihazın satışını sağlayan ana faktörde bu zaten yoksa şu an PlayStation gibi konsolların exclusiveleri bilgisayarlara da çıkıyor bunun sebebi konsolun ana hedefi farklı. Nintendo böyle bir işe kalksa batar herhalde çıkardığı çoğu konsol rakiplerine göre 4-5 yıl geride kalıyor.