Kingston NV2 yerine bunu tavsiye ederim:

Bütçeniz KC3000 seviyesine çıkmıyorsa zorlamanıza gerek yok, günlük kullanım & oyun için o seviye hızlar gerekli değil zaten.

KC3000 seviyesine çıkabilirim, aslında hızı sıkıntı yasatmayacak şekilde 2 TB de mantıklı olabilir gibi.

Kingston NV2 yerine bunu tavsiye ederim:

Bütçeniz KC3000 seviyesine çıkmıyorsa zorlamanıza gerek yok, günlük kullanım & oyun için o seviye hızlar gerekli değil zaten.

İlk başta NV2'ye bakıyordum ama elime 1500 TL daha elime para geçtiği için daha üst bir şey bakmaya karar verdim.

Aslında hızı sıkıntı yasatmayacak şekilde 2 TB de mantıklı olabilir gibi.
Bence 2 TB alın almışken.

Bence 2 TB alın almışken.

5000TL'ye çıkabilir miyim bilmiyorum ama bana da hızı fena olmayan 2TB mantıklı geliyor. Olmadı KC3000 falan bakarım 1TB yeterli gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygun fiyatlı 2 TB olsun dersen şuna da göz atabilirsin, DRAM'i falan yok ama iş görür.

İyisi olsun 1 TB olsun dersen KC3000 alabilirsin.

Uygun fiyatlı 2 TB olsun dersen şuna da göz atabilirsin, DRAM'i falan yok ama iş görür.

İyisi olsun 1 TB olsun dersen KC3000 alabilirsin.

DRAM'siz almayı düşünmüyorum para vererek aldığım şey bari kaliteli olsun, KC3000 ve Fury Renegade arasında kaldım. Hafta sonu bunlardan birini alacağım, teşekkürler tavsiyeler için.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-11 122854.webp
    Ekran görüntüsü 2024-07-11 122854.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 71
O arkadaşı biliyorum, çok dikkate alınacak birisi değil. Zamanında benim önerdiğim bir SSD'ye çöp deyip sonra aynı SSD'yi benim tavsiyemle kendisi almıştı. NAND konusuna gelirsek, B47R yerine BICS5 ile gelebiliyor. İkisi de oldukça kaliteli NAND'lar. BICS5 de Toshiba üretimi. Devasa fark yok arada.

KC3000'in fiyatı yükselmiş, 3.450 TL olmuş. 100 TL farkla Fury tercih edilebilir. Teknobiyotik'te 3.550 TL imiş:

O arkadaşı biliyorum, çok dikkate alınacak birisi değil. Zamanında benim önerdiğim bir SSD'ye çöp deyip sonra aynı SSD'yi benim tavsiyemle kendisi almıştı. NAND konusuna gelirsek, B47R yerine BICS5 ile gelebiliyor. İkisi de oldukça kaliteli NAND'lar. BICS5 de Toshiba üretimi. Devasa fark yok arada.

KC3000'in fiyatı yükselmiş, 3.450 TL olmuş. 100 TL farkla Fury tercih edilebilir. Teknobiyotik'te 3.550 TL imiş:

Teknobiyotik ismini ilk defa duydum güvenilir mi bilmiyorum, n11 den alırım gibi teşekkürler yardımınız için.