mr.esat

Üstün

PTM7950 sürdüm.

1747307646856.webp

Çok iyi sürüp sürmediğimi bilmiyorum, ama sıcaklıklar beni şahsen hiç memnun etmedi.

Normalde oyunları FPS limitli ve 38W ThrottelStop limitli oynarım. 80'i çok nadir görürdüm. Ama MW2019 Online'da benchmark için her şeyin kilidini açınca hayal kırıklığına uğradım.
Yalan yok sistem dibine kadar kullanılıyor ama en azından 85'i geçmeseydi harika olurdu.
Oyun da nasıl oyunsa gunplay esnasında işlemciyi dibine kadar sıyırıyor, ne kadar aç gözlü oyun. 6 yaşında bir de oyun, hayret.

Cihaz sabahtan beridir yarı aktif kullanılıyor. Bugün oyun da oynadım Android Studio ile de çalıştım OBS ile kayıt da aldım. Ara ara açık kaldı bilgisayar. Bu oynadığım maç 30-40 dakikalık bir aradan sonraki ilk oyun oynamamdı.

Pek şuan mutlu olduğum söylenemez, 1.5 ay önce uyguladım. Sıcaklıkların falan da oturmuş olması gerekiyor ama tatmin edici değil.
Auto moddaydı fanlar, son baktığımda 3900'e 4300 devirdi CPU ve GPU fanı devri. Kablolu ANC'siz silikonlu kulaklık kulağımda takılı iken rahatsız edici bir seviyede değildi ses olarak. Gelmiyordu çok.
Sıcaklıklar kötü değil fakat PTM7950'ye göre kötü sayılır bence. İnternette aynı modelle çok çok daha iyi sıcaklıklar alan var.

@Hasan Merkit , @pesimist34

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani vidaları sıkıca sıktım, sanırım çapraz sıkma kuralını yapmayı unuttum ama bu kadar fark eder mi de?

Yani bu ürünün amacı sıcaklığı çiplerden soğutma bloğuna aktarmak. Blok tam anlamıyla oturmamış ise elbette olabilir. Sebebi çapraz sıkma mıdır, onu kestiremiyorum.

Yani bu ürünün amacı sıcaklığı çiplerden soğutma bloğuna aktarmak. Blok tam anlamıyla oturmamış ise elbette olabilir. Sebebi çapraz sıkma mıdır, onu kestiremiyorum.
Yani blok oturmasa cayır cayır yanması da gerekmez mi hocam? Cayır cayır da yanmıyor yani stok macuna göre serin çalışıyor.

Nereden aldınız? Hepsi aynı kalite değil diye de bir muhabbet var.
Bu linkten aldım Recep abi, alalı çok uzun zaman oldu. 1 buçuk ay önce cesaret edebildim sürmeye sonuç bu. Aslında forumda diğer kullanıcıların paylaştığı bir yer bu link.

@mr.esat, 60 yükte 86-88 derece beni de memnun etmezdi açıkçası. @Hasan Merkit 'in dediğine doğru gidiyor gibi durum, sonuç benim de beklediğim gibi değil. Siz bloğu muhtemelen iyice sıkmışsınızdır, ondan şüphe duymuyorum. Ürünü nereden aldınız, son aylarda Recep abinin dediği gibi bir sürü yaygın ürün var aynı isimle piyasada.