Detaylar
Kim cevapladı?Sadece yayın kalitesi arttırmak dışında ergen özellikleri ile dolu olan, tipik Discord kullanıcılarını üzecek bir haber.
Dieter Hellstorm
Başarılı
Sadece yayın kalitesi değil hocam istediğin yere kendi oluşturduğun çıkartma ve emoji'leri atabiliyorsun aynı zamanda normalde 25mb dosya yükleme limiti var iken nitro ile 500 Mb'a kadar çıkıyor bence oldukca güzel bir şey.Sadece yayın kalitesi arttırmak dışında ergen özellikleri ile dolu olan, tipik Discord kullanıcılarını üzecek bir haber.
Hocam dosya resim vs. değilse direkt Drive'a yüklenip oradan atılır, iki emoji için de 105 TL verilmez. Fiyat çok absürt olmuş. Bir aralar 13 TL falandı.Hocam istediğin yere kendi oluşturduğun çıkartma ve emoji'leri atabiliyorsun aynı zamanda normalde 25mb dosya yükleme limiti var iken nitro ile 500 Mb'a kadar çıkıyor bence oldukca güzel bir şey.
Dieter Hellstorm
Başarılı
Yani ben verilir demiyorum zaten güzel bir özellikti sadece bende artık yenilemicem.Hocam dosya resim vs. değilse direkt Drive'a yüklenip oradan atılır, iki emoji için de 105 TL verilmez. Fiyat çok absürt olmuş. Bir aralar 13 TL falandı.
Gerçi 100 liraya yemek bile yenmiyor ama olsun.
100 liraya bi' döner gömülür hocam ya, ya da Yemeksepeti'nden yeni hesap açılıp indirim kodu kullanılır.Yani ben verilir demiyorum zaten güzel bir özellikti sadece bende artık yenilemicem.
Gerçi 100 liraya yemek bile yenmiyor ama olsun.![]()
Physic
Üstün
27 TL iken aldım gününde 75'e yükseldi hatırlıyorum. Bu ayda 75'ten aldım 104'e yükseliyor. Ben Nitro almayayım bahtsızım.
Ben eski kafalı adamım TS3'te girerim ATM'ye oda oluştururum.
- Makaleler
- 7
Bari yükleme limitini arttırsalarmış.
Ben gereksiz görüyorum vallahi bu aboneliği. Neyse, kullananlara geçmiş olsun.
Ben gereksiz görüyorum vallahi bu aboneliği. Neyse, kullananlara geçmiş olsun.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-