Discord son zamanlarda yaptıkları değişiklerle bozdu gibi. Bunu sadece fiyatlandırma anlamında söylemiyorum, yeni mobil tasarımı, yeni logosu vesaire acaba TeamSpeak'e geri mi dönmeliyiz?

Hayattaki sansimin cogunlugunu burada kullandim herhalde. Bir onceki zam da bana ugramadi.

Screenshot_20240222_190533_Google Play Store.webp

Fiyat guncellense kullanmazdim sahsen. O parayi Nitro yerine harcayabilecegim daha verimli alanlar var.

Yeni fiyat 27 Mart'tan itibaren gecerli. Kesim tarihiniz 27 Mart'tan once ise eski fiyattan alacak odemeyi.

Nisan'da GPlay dahil tum platformlarin abonelik fiyati guncellenecek o halde? Gerci 27 liradan 70 liraya ciktiginda da boyle deniyordu ama zamsiz fiyat oduyordum yine de.

Nisan'da GPlay dahil tum platformlarin abonelik fiyati guncellenecek o halde? Gerci 27 liradan 70 liraya ciktiginda da boyle deniyordu ama zamsiz fiyat oduyordum yine de.
70 lira yaptiklarinda duzenli aboneler icin fiyat degisikligi aciklamasi yoktu o yuzden eski fiyattan alinmaya devam ediyordu ve bu zam yapildiginda mail gondermemislerdi duzenli kullananlara.

Mart odemesi alindiktan sonra kesinlesir zaten ne olacagi.

Ben iş için Discord kullandığım için yıllık almaya devam edeceğim. Yıllıkta ucuza gelir yine herhalde.

Onlar çalıntı hesap olmuyor mu hocam?

Yok hocam çalıntı hesap değil ama öncesinde Nitro kullanılmamış bir hesap falan isteyebiliyor bazı ilanlar ama Boost konusunda kesinlikle tavsiye ediyorum yok fiyatına alabiliyorsunuz.