Bu tipik konulara yasak gelmeli artık, ortada ne bir açıklama var ne de adamakıllı bir link, sadece beğeni kasmak için açılmış bir konu.
Müzik köşesi, ana sayfaya düşmeyen bir konu başlığı. Buraya konu açıp müzik paylaştığım için mi linç yedim az önce? Ana sayfaya düşmeyen bir konu başlığından nasıl beğeni kasma amacım olabilir? Bu konu başlığının amacını bilmiyorsan neden takiptesin? Garip insanlar var bu forumda.

Bu tipik konulara yasak gelmeli artık, ortada ne bir açıklama var ne de adamakıllı bir link, sadece beğeni kasmak için açılmış bir konu.

"Beğen" butonuna basıp basmamak tamamen bizim kontrolümüzde olan bir karar değil midir? Bu durumda "beğeni kasma"nın tanımı nedir? İstersek beğenir, istersek beğenmeyiz.

Ortada kimi üyelerin beğeneceği bir içerik varsa üyelerin içeriği beğendiğini belirtmek için "Beğen"e basmasında ne gibi bir sakınca olabilir? Kaldı ki müzik paylaşımları gözümde yararlıdır, keşfe yardımcı olur.

"Beğeni kasma" konusuna gereksizce taktığınızı düşünüyorum, gönderiyi tamamıyla göz ardı edip açılmış diğer yüzlerce konudan biriyle ilgilenebilirsiniz.

Yasak isteklerine tarafsızca yaklaşıyordum fakat bu sefer yorum yapmadan geçemedim. İçerik hiçbir şekilde zarar teşkil etmiyorken yasaklamak ne derece mantıklıdır? Lütfen kafanızı bunlarla yormayınız.

Önceden "Müzik Köşesi" kategorisi bile yoktu, bu tür müzik paylaşımlarının ana sayfada gözükmemesi isteği üzerine eklendi. Yazılan mesajlar da mesaj sayısına dahil edilmiyor. Beğeniler sanırım sayılıyor fakat dediğim gibi paylaşım beğenmeye değerse kime ne zararı var bu durumun?