Nobara Linux'ta video izlerken ve internette gezinirken ekran gidip geliyor

Yaşandı mı bahsettiğiniz sorun bu çıktılar verilirken?

Bir tür ekran hatası var ama bu pencere değiştirirken olan sıradan bir hata. Alt + Tab yapınca oluyormuş. Eğer Alt + Tab spamlarsanız hatalar çoğalır ama herhangi bir bozulma görmemeniz lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tür ekran hatası var ama bu pencere değiştirirken olan sıradan bir hata. Alt + Tab yapınca oluyormuş. Eğer Alt + Tab spamlarsanız hatalar çoğalır ama herhangi bir bozulma görmemeniz lazım.

Linux maceram bu kadarmış hocam Windows'a geçtim her şey için teşekkür ederim.

Linux maceram bu kadarmış hocam Windows'a geçtim her şey için teşekkür ederim.
Peki. Yine denemek isterseniz Debian gibi çok fazla test edilen ve stabil olarak dağıtılan bir dağıtım önerebilirim. Nobara ve Fedora, güncel ve Debian kadar katı olmadığı için hataların çıkma olasılığı daha fazla. KDE Plasma'nın 6 sürümü de çok stabil sayılmaz hala.

Öneriniz nedir?

@relax Debian olarak Debian'ın kendisini kullanma başlangıçta. Ubuntu veya Mint kullan birkaç hafta olayı çözersin zaten. Az bilinen dağıtımlardan uzak dur yarardan çok zarar sağlar. Ubuntu veya Mint'in Türkçe olarak bile milyonlarca kaynak ve yardımcı kişiler var sıkıntı da yaratmaz sana. Bir de sistemini yaz ki doğru önerileri yapabilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…