- Makaleler
- 4
Sadece mağaza ve mağazaya lazım olan şeyler.Hocam ben bu kodu yazarsam GNOME masaüstü ortamımı iner yoksa uygulama mağazası mı?
Sadece mağaza ve mağazaya lazım olan şeyler.Hocam ben bu kodu yazarsam GNOME masaüstü ortamımı iner yoksa uygulama mağazası mı?
Hangi mağazadan bahsettiğinizi bilmiyorum. Ama çakışmazlar. Aynı anda kullanmayın yeterli.Hocam GNOME mağazası iyi midir indirdikten sonra eski mağazayı silmeme gerek var mı herhangi bir sorun olur mu?
KDE mağazasımı yoksa GNOME' mu ?Hangi mağazadan bahsettiğinizi bilmiyorum. Ama çakışmazlar. Aynı anda kullanmayın yeterli.
Hangisini beğenirseniz. İkisini de yazdım. Deneyin. Ben Gentoo kullanıyorum, bunların hiçbirisi Gentoo'nun paket sistemine destek vermiyor.KDE mağazasımı yoksa GNOME' mu ?
Hangisi daha iyidir?
Discord depoda yok, kendi sitesinden indir. Deb dosyasıyla kur.Hocam ben bunu indirdim ama çoğu uygulamayı bulamıyor örneğin Discord.
Senide çok yordum kusura bakma cansın![]()
Discord depoda yok, kendi sitesinden indir. Deb dosyasıyla kur.
Bence yok. Linux Mint'deki her şey Debian'da da var. Debian en eski dağıtımlardan bir tanesidir, APT Debian'ın ürünüdür. Bilgisayarınızı gerçekten müdahale ederek bozmazsanız bilgisayarınızın bozulma ihtimali yok denecek kadar az Debian ile. Dünya'da birçok sunucu Debian'ı tercih ediyor.Hocam Debian stabil bir şekilde çalışıyor flatpak kurdum siyah ekran sorunu şu an yok öneriniz için teşekkür ederim bu arada Linux Mint kurmaya gerek var mı?