Detaylar
Kim cevapladı?ssy1979
Uzman
Ne konuda bilgiye ihtiyacın var yardımcı olmaya çalışayım.Elinde Nokia g-010G-A modeli olup GUI erişimi olan veya bunun arayüzünü bileniniz var mı? Sol tarafı için.
Son düzenleyen: Moderatör:
Florentiy
Başarılı
Ne konuda bilgiye ihtiyacın var yardımcı olmaya çalışayım.
Hocam şöyle ki anlık içindeki verileri izleyip yapmanın yollarını arıyorum. FS firması ile 3-4 senedir kovaladığımız işte. Farklı sürüm bir ONT de acaba veriler değişiyor mu değişmiyor mu diye düşünüyorum. Eğer web erişiminde sorun yoksa g-010G-A ya da g-010G-P modellerinden birini isteyeceğim. FS de konuştuğumuz kişi bile fake O5 durumu için Mac ya da sn yeniden kontrol et deyip duruyor. Mutlaka bir yerlerde bir bilgi değişiyor olmalı gibime geliyor.
ssy1979
Uzman
bende nokia değilde SOL de alcatel ve huawei sfpler var. Nokia diye belirttiğini şimdi fark ettimHocam şöyle ki anlık içindeki verileri izleyip yapmanın yollarını arıyorum. FS firması ile 3-4 senedir kovaladığımız işte. Farklı sürüm bir ONT de acaba veriler değişiyor mu değişmiyor mu diye düşünüyorum. Eğer web erişiminde sorun yoksa g-010G-A ya da g-010G-P modellerinden birini isteyeceğim. FS de konuştuğumuz kişi bile fake O5 durumu için Mac ya da sn yeniden kontrol et deyip duruyor. Mutlaka bir yerlerde bir bilgi değişiyor olmalı gibime geliyor.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-