Merhaba dostlar! Bugün blog yazmak isteyen kişilerin şu konusunu gördüm:

Ben de tekrardan Medium'u dillendirmek istedim bu sayede. UNUTMAYIN! Para kazanmak vb. amaçlar taşıyarak girenler hüsrana uğrar. Gerçekten amacınız yazmak ve insanlara dokunmak olmalı!

Sizlere, kalem oynatmayı seven herkesin bir araya gelmek isteyeceği Noktalıvirgül adlı Medium yayınımızdan bahsetmek istiyorum. Noktalıvirgül, yazılarınızı paylaşabileceğiniz, fikir alışverişinde bulunabileceğiniz ve ilham alabileceğiniz bir platform.

Yayınımızın temelinde, yazılarımızla dünyaya dokunmak ve okurlarımızla etkileşim içinde olmak yatıyor. Her bir yazı, bir başka dünyanın kapısını aralıyor ve biz de bu kapıları birlikte keşfediyoruz.

Yayınımızın amacı, sadece yazmak değil, aynı zamanda Türkçe içerikleri çoğaltarak bu dili daha görünür kılmak. Herkesin katkıda bulunabileceği bu platformda, yazılarınızla bir fark yaratabilirsiniz. Türkçe güzel bir dil! Bu dili Medium gibi prestijli bir yerde görünür kılmak bence ala bir amaç! Ne dersiniz?

Peki ya eğlence? Elbette unutmadık! Discord sunucumuzda düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerle hem yazarları hem de okurları bir araya getiriyoruz. Gartic.io, Gartic Phone, TRT Bil Bakalım gibi küçük oyunlarla eğlenirken, aynı zamanda yaratıcılığımızı da konuşturuyoruz.

Siz de yazı dünyasının bu renkli topluluğunun bir parçası olmak istiyorsanız, Noktalıvirgül’e göz atın ve bize katılın. Yazılarınızla, düşüncelerinizle bizimle olun. Unutmayın, her noktalıvirgül bir başlangıçtır!

Mevcutta yayınımızda yazar olan Techolay üyeleri:
@Burkii
@Dracula

Yayınımız ve başvuru için:

@BurakBirinci yazmayı sevdiğini söylemiştin. İstersen Medium'da yazmaya başla.

Arkadaşlar blog konusu açılınca o kadar yazmak isteyen var. Ama şimdi neden kimseden ses seda çıkmıyor? Anlamadım valla.

@BurakBirinci ee ne diyorsun?

Son düzenleme:
Arkadaşlar blog konusu açılınca o kadar yazmak isteyen var. Ama şimdi neden kimseden ses seda çıkmıyor? Anlamadım valla.
Hocam, blog dediğin şeyin okuyucusu olacak, takip edeni olacak. Ben gidip savunma sanayi hakkında şeyler yazıyorum yani "özellikle blog" üzerine kurulu bir yerde tonla metin yazmam pek ifade etmez. Bir de bu blog işine iyi kafa yormak gerek, düzenli zaman ayırmak gerek. Bende o da olmadığı için blog işine başlayamıyorum :D

Hocam, blog dediğin şeyin okuyucusu olacak, takip edeni olacak. Ben gidip savunma sanayi hakkında şeyler yazıyorum yani "özellikle blog" üzerine kurulu bir yerde tonla metin yazmam pek ifade etmez. Bir de bu blog işine iyi kafa yormak gerek, düzenli zaman ayırmak gerek. Bende o da olmadığı için blog işine başlayamıyorum :D
Medium okur kitlesi olan bir platform. Hiç olmazsa sadece yazmak için bile yazılır. Üretkenlik faydalıdır.

Yayına yeni biri geldi. Çok mutluyum la:

Son düzenleme:
@BurakBirinci yazmayı sevdiğini söylemiştin. İstersen Medium'da yazmaya başla.
Kendisi Techolay'da yazarlık yapıyor. Teklifini reddederse eğer şimdiden gücenme :)
Hallederiz demek başka, icraat yapmak başka. Birçok site projemde bundan dolayı çok kez taklaya geldim. Ayrıca benimle yola çıkan arkadaşlarım ile projeye devam ediyor ve onlara ödeme yapıyorum. Çünkü gönüllülük bir yere kadar. Ödeme yapmadığın taktirde ekip içerisinde ayrılmalar kaçınılmaz oluyor. Ayrıca bazıları da sorumluluklarını yerine getirmemeye başlıyor. İşim var şuyum var buyum var diyerek işi aksatıyor. Ne kadar sorumluluk sahibi arkadaşınla yola çıkarsan çık para kazanılmadığı sürece bu durumlar kaçınılmaz.

@sbbo Medium'dan bahsediyoruz. Medium publication yapısından bahsediyoruz. En kallavi yayın bile yazarlarına ödeme yapmıyor, öyle bir ortam düşünün.