Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter 17
Üstün
Karussell zaten Nordschleife'de oturması en zor virajlardan biri. Üstelik çoğu oyunda fiziğini becermiyorlar. Ona rağmen iyi kurtarmışsın hocam. Assetto Corsa gelirsen Nordschleife'de GT2 veya GT3'lerle kapışabiliriz bir gün.
mr.esat 42
Üstün
Kesinlikle, çok kompleks bir viraj başka hiçbir pistte böyle bir kısma denk gelmedim.Karussell zaten Nordschleife'de oturması en zor virajlardan biri.
Assetto Corsa'nın Y ekseni fizikleri iğrenç olduğu için denk getirmek çok zor oluyor zaten.
Eyvallah
Neden olmasınAssetto Corsa gelirsen Nordschleife'de GT2 veya GT3'lerle kapışabiliriz bir gün.
- Makaleler
- 3
Araban alçak, o sebeple Karussel'i dışarıdan geçmek daha mantıklı;
Kontrolcü ile verebildiğiniz ayara gayet şaşırdım, ben o kadar hassas ayar veremiyorum. Tabii turun yarısına gelmeden lastiklerin aşırı ısınmasıyla sonuçlanıyor. Çok komik basınçlarda lastik kullanmak zorunda kalıyorum. Skill issue orası ayrı mesele tabii.
Kontrolcü ile verebildiğiniz ayara gayet şaşırdım, ben o kadar hassas ayar veremiyorum. Tabii turun yarısına gelmeden lastiklerin aşırı ısınmasıyla sonuçlanıyor. Çok komik basınçlarda lastik kullanmak zorunda kalıyorum. Skill issue orası ayrı mesele tabii.
mr.esat 42
Üstün
Araban alçak, o sebeple Karussel'i dışarıdan geçmek daha mantıklı;
Hiç alçak araba ile izlememiştim, GT3 ve GT4 turu izlemiştim onlar içerden veriyorlardı tâbi de yükseklik farkı bariz. Formula arabasını dışardan sokmak daha mantıklı o halde.
Assetto Corsa'nın kontrolcü inputu bozuk çünkü.Kontrolcü ile verebildiğiniz ayara gayet şaşırdım, ben o kadar hassas ayar veremiyorum.
Oyuna Windows oturumu açık haldeyken ilk defa giriyorsanız joystick inputlarını tam doğrusal alamıyor.
Sağa sola joystick çevirerek inputları yedirmeniz gerekiyor. Şaka değil bu arada. Yavaş yavaş tüm açıları tutturmaya çalışın. Oyun düzgün çalışmaya başlıyor
Basıncı azaltmak mı lazımdı ısınmanın azalması için? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.Tabii turun yarısına gelmeden lastiklerin aşırı ısınmasıyla sonuçlanıyor. Çok komik basınçlarda lastik kullanmak zorunda kalıyorum.
- Makaleler
- 3
Yok ben kolsuzum, sorun o. Skill issue kısaca.Assetto Corsa'nın kontrolcü inputu bozuk çünkü.
Oyuna Windows oturumu açık haldeyken ilk defa giriyorsanız joystick inputlarını tam doğrusal alamıyor.
Sağa sola joystick çevirerek inputları yedirmeniz gerekiyor. Şaka değil bu arada. Yavaş yavaş tüm açıları tutturmaya çalışın. Oyun düzgün çalışmaya başlıyor.
Oyundan oyuna değişiyor. Asetto Corsa'da lastikleri şişirmek ısınmayı azaltıyor, F1 oyunlarında lastiği indirmek. Automobilista 2'de mesela lastik basıncı sadece ortayı etkiliyor, kamber/kaster ile yayların sertlikleri de lastiğin ısınmasına veya soğumasına ciddi etki ediyor. Asetto Corsa'nın da F1 oyunlarının da lastik modeli yanlış.Basıncı azaltmak mı lazımdı ısınmanın azalması için? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Son 1-2 senedir Assetto Corsa oynamayı bırakmıştım, bilgisayarda yüklü bile değil. Canım çekti. Tekrardan girişmem lazım.
Direksiyon setiyle çektiğin günleri de görmek dileğiyle...
mr.esat 42
Üstün
Büyük adam olup eve sim rig çekersem olabilir, teşekkürler <3Direksiyon setiyle çektiğin günleri de görmek dileğiyle...
Smmmhunter 17
Üstün
Hazır Moza, Türkiye'ye girmişken adama kredi çektirirler.Büyük adam olup eve sim rig çekersem olabilir, teşekkürler <3