Karussell'de patates olduk, onun dışında tertemiz. Karussell'e gelene kadar grip kaybettim, lastiklerim çok ısındı ve hasar yedi. Yoksa oranın da püf noktasını biliyorum.
Karussell zaten Nordschleife'de oturması en zor virajlardan biri. Üstelik çoğu oyunda fiziğini becermiyorlar. Ona rağmen iyi kurtarmışsın hocam. Assetto Corsa gelirsen Nordschleife'de GT2 veya GT3'lerle kapışabiliriz bir gün.
Araban alçak, o sebeple Karussel'i dışarıdan geçmek daha mantıklı;
Kontrolcü ile verebildiğiniz ayara gayet şaşırdım, ben o kadar hassas ayar veremiyorum. Tabii turun yarısına gelmeden lastiklerin aşırı ısınmasıyla sonuçlanıyor. Çok komik basınçlarda lastik kullanmak zorunda kalıyorum. Skill issue orası ayrı mesele tabii.
Hiç alçak araba ile izlememiştim, GT3 ve GT4 turu izlemiştim onlar içerden veriyorlardı tâbi de yükseklik farkı bariz. Formula arabasını dışardan sokmak daha mantıklı o halde.
Assetto Corsa'nın kontrolcü inputu bozuk çünkü.
Oyuna Windows oturumu açık haldeyken ilk defa giriyorsanız joystick inputlarını tam doğrusal alamıyor.
Sağa sola joystick çevirerek inputları yedirmeniz gerekiyor. Şaka değil bu arada. Yavaş yavaş tüm açıları tutturmaya çalışın. Oyun düzgün çalışmaya başlıyor .
Assetto Corsa'nın kontrolcü inputu bozuk çünkü.
Oyuna Windows oturumu açık haldeyken ilk defa giriyorsanız joystick inputlarını tam doğrusal alamıyor.
Sağa sola joystick çevirerek inputları yedirmeniz gerekiyor. Şaka değil bu arada. Yavaş yavaş tüm açıları tutturmaya çalışın. Oyun düzgün çalışmaya başlıyor .
Oyundan oyuna değişiyor. Asetto Corsa'da lastikleri şişirmek ısınmayı azaltıyor, F1 oyunlarında lastiği indirmek. Automobilista 2'de mesela lastik basıncı sadece ortayı etkiliyor, kamber/kaster ile yayların sertlikleri de lastiğin ısınmasına veya soğumasına ciddi etki ediyor. Asetto Corsa'nın da F1 oyunlarının da lastik modeli yanlış.