2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 19 Mayıs 2025 #1 Bende normal USB bellek var. Mavi olan Anahtar'a para veremem. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
R Ranton Kouga Ziyaretçi 19 Mayıs 2025 #2 Bazı yazılımlar ile oluyor diye biliyorum. Akıllı tahtalarda kullanılıyordu bize zamanında.
KS KS 2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 19 Mayıs 2025 #3 Silinen üye dedi: Bazı yazılımlar ile oluyor diye biliyorum. Akıllı tahtalarda kullanılıyordu bize zamanında. Genişletmek için tıkla... Yapılması zor mu? Bilgisayar'ı ailemden biri kullanmış. Hoşum gitmedi. Düne kadar şifresiz kullanıyordum. Ama bir karar aldım. Hem parola girmek istiyorum. Hem de USB ile. Silinen üye dedi: Bazı yazılımlar ile oluyor diye biliyorum. Akıllı tahtalarda kullanılıyordu bize zamanında. Genişletmek için tıkla... Sanırım en Basit'i parola koymak. Bir video izledim. Adam USB takıyor. Yine parola bölümü geliyor. Yani benim istediğim bu değil. Dosya Ekleri 1747650004985.webp 8,6 KB · Görüntüleme: 50
Silinen üye dedi: Bazı yazılımlar ile oluyor diye biliyorum. Akıllı tahtalarda kullanılıyordu bize zamanında. Genişletmek için tıkla... Yapılması zor mu? Bilgisayar'ı ailemden biri kullanmış. Hoşum gitmedi. Düne kadar şifresiz kullanıyordum. Ama bir karar aldım. Hem parola girmek istiyorum. Hem de USB ile. Silinen üye dedi: Bazı yazılımlar ile oluyor diye biliyorum. Akıllı tahtalarda kullanılıyordu bize zamanında. Genişletmek için tıkla... Sanırım en Basit'i parola koymak. Bir video izledim. Adam USB takıyor. Yine parola bölümü geliyor. Yani benim istediğim bu değil.