Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ü
Kendilerini Türkiye’nin distribütörü olarak ifade etmişler. Banka hesapları “Bizbize Elektronik Ticaret Bilişim Hizmetleri San. LTD. Şti.” isimli bir şirket tarafından yönetiliyor ve ayrıca kendi e-ticaret platformlarına da sahipler. Dolandırıcı olup olmadıklarını kesin olarak söyleyemem, fakat görünüşe göre oldukça fazla çaba harcamışlar. Kendi e-ticaret sitelerinde de Türkiye’nin distribütörü olduklarını belirtmişler. Gerçek gibi duruyor.
Kendilerini Türkiye’nin distribütörü olarak ifade etmişler. Banka hesapları “Bizbize Elektronik Ticaret Bilişim Hizmetleri San. LTD. Şti.” isimli bir şirket tarafından yönetiliyor ve ayrıca kendi e-ticaret platformlarına da sahipler. Dolandırıcı olup olmadıklarını kesin olarak söyleyemem, fakat görünüşe göre oldukça fazla çaba harcamışlar. Kendi e-ticaret sitelerinde de Türkiye’nin distribütörü olduklarını belirtmişler. Gerçek gibi duruyor.

Çözüm
Diğer forumda da aynısını söylemişler. Biraz bakındım, Hepsiburada gibi yerlerde bayağı yüksek puana sahip, müşterilerden olumlu dönüşler almışlar.

Diğer forumda da aynısını söylemişler. Biraz bakındım, Hepsiburada gibi yerlerde bayağı yüksek puana sahip, müşterilerden olumlu dönüşler almışlar.

Ben yine de kendi sitelerinden almak yerine Hepsiburada, mümkünse Amazon gibi yerlerden almanızı öneririm, memnun kalmazsanız iade ederken başınız şişmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
1714523633045.webp

Geçerliliği bitti bu arada şansa.

Kanka şimdi satın alacağım fakat Hepsiburada'da güncel olarak satıyorlar son yorumlarda bir sorun belirtmemişler. En kötü Hepsiburada'dan alacağım için içim rahat olur.

@Leo @BerkayZ87 @MisafirTerliği34 @Silinen üye. Kuponla beraber 1800 TL Hepsiburada'dan aldim. Stant bayağı iyi ufak tefek zorlandığım oldu alyans ile sıkarken, onun dışında benim hoşuma gitmeyen tek sorun monitöre eğim verirken agir olduğu icin gacir gucur etmesi biraz zorlayarak yapılıyor. Biraz gevsettiğimde hoppa aşağı eğim veriyor. Sağ olasın Dell hayvan gibi ağır monitor yapmış.

Dosya Ekleri

• IMG20240503230920.webp
    IMG20240503230920.webp
    356,4 KB · Görüntüleme: 218
  • IMG-20240503-WA0033.webp
    IMG-20240503-WA0033.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 176
  • IMG20240503230930.webp
    IMG20240503230930.webp
    354,4 KB · Görüntüleme: 186
Son düzenleme: