Tam tarama değil o ya, benim anladığım kadarıyla sadece belleği tarayıp geçiyor o. Yani aktif işlemlere bakıyor sadece. O sebeple çok kısa. Manuel seçme bölümünde C diskini seçip tarama yapabilirsiniz. Ancak bu sefer de kanser olursunuz. Çünkü aşırı yavaş tarıyor.
ESET Online Scanner, Emsisoft Emergency Kit, Hitmanpro, Malwarebytes yazılımları ile tarama yapmak yeterli. NPE ile tam tarama yapmaya gerek yok.
Dosyalari tara veya klasor tara deyip tek tek butun dosyalari secmeyi deneyin. Yien olmuyorsa Kaspersky uygulamasi ile deneyin bir de. O ne kadar surede tarayacak ve sonuc degisecek mi bakalim.
Tam tarama değil o ya, benim anladığım kadarıyla sadece belleği tarayıp geçiyor o. Yani aktif işlemlere bakıyor sadece. O sebeple çok kısa. Manuel seçme bölümünde C diskini seçip tarama yapabilirsiniz. Ancak bu sefer de kanser olursunuz. Çünkü aşırı yavaş tarıyor.
ESET online scanner, Emsisoft emergency kit, HitmanPro, Malwarebytes yazılımları ile tarama yapmak yeterli. Npe ile tam tarama yapmaya gerek yok.
Klasör tara yerinden taramak istediğin klasörü seç. En iyisi böyle oluyor. Onun harici ESET online scanner, Emsisoft emergency kit, BitDefender, Kaspersky, Avast, Malwarebytes, Hitman Pro kullanılabilir.
Bu programın amacı tamamen farklı. Normal virüsler için değil, algılanması zor virüsler için geliştirildi. Ben bu aracın çok faydasını da gördüm zamanında. Ama kesinlikle normal virüs taraması için yanlış seçim yapıyorsunuz. Bu aracı elinizde tutun, yararsız değil. Çok yararlı. Ama normal virüs taraması için uygun değil.