Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Heryeri taramıyor. Klasör seçerek taratın. Hızlı tarama yapıyor birnevi.Norton Power Eraser ile tam tarama yapıyorum, 2 dakika bile sürmüyor. Niye bu kadar hızlı? Yoksa kalitesiz olduğu için mi?
- Makaleler
- 6
Tam tarama değil o ya, benim anladığım kadarıyla sadece belleği tarayıp geçiyor o. Yani aktif işlemlere bakıyor sadece. O sebeple çok kısa. Manuel seçme bölümünde C diskini seçip tarama yapabilirsiniz. Ancak bu sefer de kanser olursunuz. Çünkü aşırı yavaş tarıyor.
ESET Online Scanner, Emsisoft Emergency Kit, Hitmanpro, Malwarebytes yazılımları ile tarama yapmak yeterli. NPE ile tam tarama yapmaya gerek yok.
ESET Online Scanner, Emsisoft Emergency Kit, Hitmanpro, Malwarebytes yazılımları ile tarama yapmak yeterli. NPE ile tam tarama yapmaya gerek yok.
Heryeri taramıyor. Klasör seçerek taratın. Hızlı tarama yapıyor bir nevi.
Her yeri tarama yapanlar hangileri?
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ozel tarama veya taram secenkleri gibi bir yer varsa tiklayn. Butun dosyalari secin. Isterseniz ss atin bi tarama sayfasini.
Ozel tarama veya taram secenkleri gibi bir yer varsa tiklayn. Butun dosyalari secin. Isterseniz SS atin bir tarama sayfasini.
Ben bununla tam sistem tarama yapınca 2 dk bile olmadan bitiyor..
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben bununla tam sistem tarama yapınca 2 dk bile olmadan bitiyor..
Eki Görüntüle 133613
Dosyalari tara veya klasor tara deyip tek tek butun dosyalari secmeyi deneyin. Yien olmuyorsa Kaspersky uygulamasi ile deneyin bir de. O ne kadar surede tarayacak ve sonuc degisecek mi bakalim.
Tam tarama değil o ya, benim anladığım kadarıyla sadece belleği tarayıp geçiyor o. Yani aktif işlemlere bakıyor sadece. O sebeple çok kısa. Manuel seçme bölümünde C diskini seçip tarama yapabilirsiniz. Ancak bu sefer de kanser olursunuz. Çünkü aşırı yavaş tarıyor.
ESET online scanner, Emsisoft emergency kit, HitmanPro, Malwarebytes yazılımları ile tarama yapmak yeterli. Npe ile tam tarama yapmaya gerek yok.
Öyşe bölüm yok ne yazık ki ben o yüzden ESET ve Kaspersky bir de emisoft indirdim.
Uyuyan Sincap
Üstün
Öyşe bölüm yok ne yazık ki ben o yüzden ESET ve Kaspersky bir de emisoft indirdim.
Klasör tara yerinden taramak istediğin klasörü seç. En iyisi böyle oluyor. Onun harici ESET online scanner, Emsisoft emergency kit, BitDefender, Kaspersky, Avast, Malwarebytes, Hitman Pro kullanılabilir.
- Makaleler
- 14
Bu programın amacı tamamen farklı. Normal virüsler için değil, algılanması zor virüsler için geliştirildi. Ben bu aracın çok faydasını da gördüm zamanında. Ama kesinlikle normal virüs taraması için yanlış seçim yapıyorsunuz. Bu aracı elinizde tutun, yararsız değil. Çok yararlı. Ama normal virüs taraması için uygun değil.