Rehber Norton vs AVG, Hangisi daha fazla koruyor?

En iyisi Kaspersky gardaş, gerisi yalan. Bilgisayarı sıfırla bedava lisans al-kapa-al-kapa (!)

Free'si bile güzel. Bazı şeylerden dolayı krize soksa da bilgisayarı en iyi düzeyde koruduğuna eminim. 1500 TL'mi feda edebileceğim bir antivirüstür.

Kaspesky şu aralar biraz kötüleşmeye başladı ama yine de iyi bir av yıllardır kullandık

Kaspersky bu sene çok kötü, 1500 TL'mi feda ederim diyorsanız hala size kalmış. Yeni çıkan çoğu zararlıyı veritabanına eklemiyor adamlar.

Emeginize sağlık, Bütün bu testlerde PC’yi kastırmayan vb. özelliklerine de değinmenizi isterim. 3D render ve Oyun ağırlıklı kullanılan PC’lerde en çok tercih edilen hangisi olurdu?

Emeginize sağlık, Bütün bu testlerde PC’yi kastırmayan vb. özelliklerine de değinmenizi isterim. 3D render ve Oyun ağırlıklı kullanılan PC’lerde en çok tercih edilen hangisi olurdu?
Değindim zaten hocam, ben baktığımda kendi kullandığımda Norton bir tık daha hafifti. Ancak AVG'de oldukça hafif. AV Comparavities'e göre AVG Daha hafif. Sistem özelliklerinizi söylerseniz daha rahat bir şey diyebilirim.

Görmemişim aga ama güzel olmuş.

2. Kez baktim goremedim hocam, hangisi sistemi daha az yoruyor gibi tekrar göz gezdirdim

Ryzen 7 3800x
Rtx 2060x super
16gm Ram
2x sata SSD
1 Nvme SSD
Windows 11 e ait defender’i kullaniyorum.

2. Kez baktim goremedim hocam, hangisi sistemi daha az yoruyor gibi tekrar göz gezdirdim

Ryzen 7 3800x
Rtx 2060x super
16gm Ram
2x sata SSD
1 Nvme SSD
Windows 11 e ait defender’i kullaniyorum.
İkisi de gram yormaz senin sistemi. Norton AVG'den bir tık daha performanslı bence fakat onda da FP Sıkıntısı var, Önerim AVG Kullanman. AVG'de çok performanslı. Sana kalmış. Ama Defender 2'sinden de daha ağır.
AVG'yi çok performanslı kullanmak istiyorsan bence kurulumda Web Kalkanını yükleme, zira Web Kalkanı çok fazla RAM Harcıyor. Onun yerine Chrome'a MBAM Browser Guard uzantısını kur o korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…