oooiky

Becerikli
Flash belleğime nostaljik oyunları depolamak için bir klasör açtım.

Aklıma çok fazla oyun gelmiyor, sadece Need for Speed Underground 2 indirdim.

Oyun önerisi yapar mısınız?

Flash belleğime nostaljik oyunları depolamak için bir klasör açtım.

Aklıma çok fazla oyun gelmiyor, sadece Need for Speed Underground 2 indirdim.

Oyun önerisi yapar mısınız?
Yarış oyunu için Most Wanted
FPS için Half Life 1-2 ve Doom 3
TPS için ise Silent Hill 1-2-3 ve Resident Evil 4 öneririm.

Virtua Cop 2.
1754589735932.webp

Çok fazla var. Tam olarak ne tarz oyunlar arıyorsun? Mesela Hack & Slash sever ve oynarım diyorsan eğer; Devil May Cry serisini koyabilirsin. Özellikle de HD Koleksiyon paketini. Daha çok fantastik, macera, RPG tarzında bir oyun arıyorsan eğer Risen 1 olabilir. Star Wars evreninden bir şey arıyorsan, Kotor 1.

Komik ve basit bulmacalara sahip bir şey arıyorsan; Neighbours from Hell serisi de olabilir. Gerçi onda bulmacadan ziyade bölüm içerisinde yapabileceğin tuzaklar var ama anlaşılmıştır zaten.

Acaba nostajı oyunları kurabilmeniz için elinizde donanımlarınızı açıklayabilme imkanınız var mı? Cihazınız eski mi yoksa nesil olup nostaji oyunları oynamanız geliyor. Mesela donanımlarınız iyise Crysis 1 (2007), Call of Duty Modern Warfare 1&2 (2007&2009) geliyor aklıma eğer eskiyse Half-Life 1 (1997), Quake 3 bunlar geliyor. İnternette bu resim buldum umarım seni nostaji oyunları aramanı yardımcı olur.
images.webp

(Tekrar ediyorum bu resim internetten buldum eğer Techolay sitesinin kuralları bozuyorsam bana bildirsin.)