Not alınan şeyleri alarm çalarak hatırlatan Android uygulaması önerisi

Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Herkese selam,

Mesleğim gereği çok fazla not almam ve hatırlamam gereken şeyler oluyor. Yıllardır masa takvimi kullanıyorum, o şekilde not alıyorum ve kontrol ediyorum. Zamanında öyle öğrettiler bize ve öyle alıştırdılar. Ancak son birkaç yıldır artık bu alışkanlığımı kaybediyorum daha çok dijital ortama yöneldiğimi fark ediyorum. Bu yüzden bu konuda da dijital ortamda kayıt tutmak istiyorum.

Uygulamadan beklentim şöyle, örneğin 05/07/2026 tarihinde bir dilekçe yazmayı veya bir dosyaya harç/masraf yatırmayı planlıyorum diyelim, bunu uygulamaya not şeklinde gireyim ve belirlediğim rastgele bir saatte de alarm çalıp bana bu notu hatırlatsın. Hatta eğer mümkünse gün içinde birden fazla kez alarm çalmasını sağlayabileyim.

Samsung Galaxy A35 kullanıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Samsung Reminder uygulaması bulunmakta telefonlarında. Ana sayfa simgesi kendinden etkin gelmediği için ayarlar üzerinden uygulamayı bulup oradan açıp ayarlarından uygulama simgesini aktifleştirmek gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam istediğiniz gibi tam ekran alarm tarzında hatırlatma sağlıyor sesli. İnceleyebilirsiniz.

Takvim uygulamasından yapılabiliyor diye biliyorum.

Eki Görüntüle 259056
Elimizin altında varmış yani meğer. Teşekkür ederim. Peki alınan notları ana ekrana widget şeklinde ekleyebiliyor muyum? Ayrıca telefondan girdiğim notları PC ile eşitleyebiliyor muyum?

Son sorumu umarım doğru ifade edebilmişimdir, muhtemelen ne demek istediğimi anladınız.

Samsung hakkında bilgim yok ama uyduruk Redmi de bile varsa onda da vardır herhalde. Şu şekilde:

Burada yazdığı yolları izleyerek yapabilirsin abi.

Uygulamanın simgesini etkinleştirmek için Ayarlar > Uygulamalar > Reminder > Reminder ayarları > Reminder simgesini Ana ekrana ekle seçeneğini etkinleştirebilirsiniz.

Windows bilgisayar ile eşitlemek için Microsoft To Do kullanmayı deneyebilirsiniz. Samsung'un bilgisayar için kendi yazılımı yok gördüğüm kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…