Mesleğim gereği çok fazla not almam ve hatırlamam gereken şeyler oluyor. Yıllardır masa takvimi kullanıyorum, o şekilde not alıyorum ve kontrol ediyorum. Zamanında öyle öğrettiler bize ve öyle alıştırdılar. Ancak son birkaç yıldır artık bu alışkanlığımı kaybediyorum daha çok dijital ortama yöneldiğimi fark ediyorum. Bu yüzden bu konuda da dijital ortamda kayıt tutmak istiyorum.
Uygulamadan beklentim şöyle, örneğin 05/07/2026 tarihinde bir dilekçe yazmayı veya bir dosyaya harç/masraf yatırmayı planlıyorum diyelim, bunu uygulamaya not şeklinde gireyim ve belirlediğim rastgele bir saatte de alarm çalıp bana bu notu hatırlatsın. Hatta eğer mümkünse gün içinde birden fazla kez alarm çalmasını sağlayabileyim.
Samsung Reminder uygulaması bulunmakta telefonlarında. Ana sayfa simgesi kendinden etkin gelmediği için ayarlar üzerinden uygulamayı bulup oradan açıp ayarlarından uygulama simgesini aktifleştirmek gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam istediğiniz gibi tam ekran alarm tarzında hatırlatma sağlıyor sesli. İnceleyebilirsiniz.
Samsung Reminder uygulaması bulunmakta telefonlarında. Ana sayfa simgesi kendinden etkin gelmediği için ayarlar üzerinden uygulamayı bulup oradan açıp ayarlarından uygulama simgesini aktifleştirmek gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam istediğiniz gibi tam ekran alarm tarzında hatırlatma sağlıyor sesli. İnceleyebilirsiniz.
Elimizin altında varmış yani meğer. Teşekkür ederim. Peki alınan notları ana ekrana widget şeklinde ekleyebiliyor muyum? Ayrıca telefondan girdiğim notları PC ile eşitleyebiliyor muyum?
Son sorumu umarım doğru ifade edebilmişimdir, muhtemelen ne demek istediğimi anladınız.
Elimizin altında varmış yani meğer. Teşekkür ederim. Peki alınan notları ana ekrana widget şeklinde ekleyebiliyor muyum? Ayrıca telefondan girdiğim notları PC ile eşitleyebiliyor muyum?
Son sorumu umarım doğru ifade edebilmişimdir, muhtemelen ne demek istediğimi anladınız.