Not almak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

Hangi not uygulamasını kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    19
Dediğin özelliklerin çoğu standart uygulamalarda var zaten. Metin düzenlerken Notepad'den hâlâ bir farkı yok. Çizim yapma eklemişler ama link verme ya da satır belirtme konularında hâlâ eksikleri var. Not almak istiyoruz sonuçta, resim yapmak değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Old but gold diyebilir miyiz? Bir de dolma kalem kullanıyorsanız diyebiliriz bence.
Ahşap pirinç dolma kalem kullanıyorum.
Notion, Keep denedim fakat ajanda kadar olmuyor benim için. Günlük hayatta bel çantamın içinde her zaman ajandam olur. Her daim not ederim.

Notion, Keep denedim fakat ajanda kadar olmuyor benim için. Günlük hayatta bel çantamın içinde her zaman ajandam olur. Her daim not ederim.
Ben kısa gotik öyküler yazıyorum. Çevrim içi bir dergide ve Substack'te yayımlıyorum. Ama öykülerimi yazarken benim için de öncelik defter ve Parker Jotter'ım oluyor. Öykülerimi bilinçdışı akışla yazıyorum ve o kalemin kağıda değmesi, ses çıkarması... Tetikleyici ve besleyici şeyler.

Telefon veya IPad'te isem Apple notes. Bilgisayardaysam rastgele bir şey not alacaksam Windows'un not defteri. Projem hakkında not alacaksam Obsidian.

10 yıl önce lise dönemindeyken Supernatural dizisinin, Edgar Allan Poe’nun ve Stephen King’in hastasıydım. Sürekli paranormal, korku ve gerilim türünde hikayeler yazıp Wattpad’de paylaşırdım. O dönemler Wattpad gerçekten güzeldi. Kore aşk hikayeleri, Abdülhamit’in Nedime’yle yaşadığı absürt aşk hikayeleri gibi saçma şeyler ortalığı sarmamıştı.

Genelde Noteful diye uygulamayı kullanıyorum. Ancak son zamanlarda senkronize olaylarından sıkıldım ondan Apple Notlar geçiş yapacaktım ancak iPad Air 5.Nesil cihazda Apple Notlar çok fazla ısınıyor. Notion’da kullanıyorum, LifeOS sistemi yaptım ve ondan sıkıldım. Şu an sadece tüm ekosistem ile senkronize olması için Apple Notlar için bir çözüm yoluna bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…