Az önce HP'nin yazılımında garantinin 2 ay önce başladığını gördüm. Bundan sonra da peşini bırakmam. Satın aldığım yeri buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ancak puanı yüksek ve bilindik bir firmaydı.
HP'ye mail attım ve garanti süresi olayını düzelttik. Bununla ilgili HP'den gelen mail:
Öncelikle bilmenizi isteriz ki; Web sitemizde yer alan cihaz garanti başlangıç tarihi, cihazın ithalatçı firma tarafında yurt dışından ithal edilerek ülkeye giriş tarihidir. Web sitemizdeki garanti başlangıç tarihi ile sizin cihazı satın aldığınız tarih arasındaki zaman farkı, cihazın ithalatçı firma deposunda bekleme süresi ve cihazı satın aldığınız firmanın raflarında bekleme süresinden kaynaklanmaktadır. Satın aldığınız cihazın ilk kullanıcısı siz olduğunuzdan emin olabilirsiniz.
Gönderdiğiniz faturaya istinaden cihazınızın garanti tarihi bilgisi sistemlerimizde güncellenmiştir. Cihazınızın garanti süresi satın aldığınız tarihten (Fatura tarihinden) itibaren 2 (İki) yıldır.
Cihazınızdaki ölü piksel ile ilgili, HP'nin 444 81 21 numaralı teknik destek hattından hafta içi 08:30 - 18:00 saatleri arasında ulaşarak bilgi ve destek alabilirsiniz.