Nothing 3a ve 3a Pro fiyatları sizce ne kadar olur?

Makaleler
14
Yer
Antalya
Bu aralar bir telefon almam lazım ama Nothing 3a serisinin Türkiye'de çıkmasını bekliyorum. Geçen aylarda yayınlanan haberlere baktığımda Haziran ayı içerisinde satışa çıkarılacağı yönünde bilgiler var. Ne zaman çıkar ve tahmini fiyatları ne olur sizce? 3a Pro'nun fiyatı Xiaomi 14T ile çok yakın olursaözellikle kamera olarak 14T mi, 3a Pro mu tercih etmek mantıklı olur?

Ekran özelliklerinde Dolby Vision olmasına rağmen ben Nothing'i seçerdim. Yazılımı kötü ve ısınıyor bu cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran özelliklerinde Dolby Vision olmasına rağmen ben Nothing'i seçerdim. Yazılımı kötü ve ısınıyor bu cihaz.
14T için mi dediniz? Telefonda sadece kamera ve sosyal medya ile işim oluyor.
38k fiyattan başlayıp düşer düşünüyorum ama gelmesi belirsiz firma bile bilmiyor ne zaman geleceğini.
38 bin falan asla vereceğim miktarlar değil ya. 14T ile benzer fiyata gelirse almayı düşünüyordum.

14t için mi dediniz? Telefonda sadece kamera ve sosyal medya ile işim oluyor.

38 bin falan asla vereceğim miktarlar değil ya. 14t ile benzer fiyata gelirse almayı düşünüyordum.

Tahmini fiyat beki ucuz da olabilir ama 3A Pro yüksek fiyattan çıkacak 1-2 ay beklersen çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Analiz yapalım birazcık. Nothing Phone 2a Plus modeli 24 binden çıktı. Şu an 22.500 TL. 3a ise 2a ile kıyaslarsak 30 dolar daha pahalı. Fiyata etkisi vergisiz 1.200 TL olur. Fakat vergi falan dersek 2 bine çıkar. 3a fiyatı 26-28 bin arası olur. 3a Pro modeliyse 80 dolar daha pahalı. 3.200 TL fark olur burada. 5.000'e yuvarlarsak 31.000 TL ila 33.000 TL'ye satılır. 14T ile 3a'yı ancak kıyaslayabiliriz. 3a, ISOCELL GN9 kullanırken, 14T, IMX906 kullanıyor. Kamera olarak 14T'nin sensörü daha üstün. Bu fiyatlarla kamera beklentisi olanı üzer. Beklemeye değecek bir cihaz değil kısacası 3a. 2a ile aynı sensöre sahip. Nothing isterseniz Phone 2a alın geçin.

Analiz yapalım birazcık. Nothing Phone 2a Plus modeli 24 binden çıktı. Şu an 22.500 TL. 3a ise 2a ile kıyaslarsak 30 dolar daha pahalı. Fiyata etkisi vergisiz 1.200 TL olur. Fakat vergi falan dersek 2 bine çıkar. 3a fiyatı 26-28 bin arası olur. 3a Pro modeliyse 80 dolar daha pahalı. 3.200 TL fark olur burada. 5.000'e yuvarlarsak 31.000 TL ila 33.000 TL'ye satılır. 14T ile 3a'yı ancak kıyaslayabiliriz. 3a, ISOCELL GN9 kullanırken, 14T, IMX906 kullanıyor. Kamera olarak 14T'nin sensörü daha üstün. Bu fiyatlarla kamera beklentisi olanı üzer. Beklemeye değecek bir cihaz değil kısacası 3a. 2a ile aynı sensöre sahip. Nothing isterseniz Phone 2a alın geçin.
Yazdıklarınızda haklısınız. 3a Pro'yu 30 binin altında beklemek çok yanlış olacak. 14T almayı düşünüyordum zaten uzun zamandır.
Tahmini fiyat beki ucuz da olabilir ama 3A Pro yüksek fiyattan çıkacak 1-2 ay beklersen çıkar.
Bekleyemeyeceğim.
Bence yapacağınız işler için Nothing fazlasıyla yeterli olur.
Yeterli olur herhalde ama 14T daha iyi ya. İşlemcisi de zaten çok daha iyi. 4k60fps desteği bile yok herhalde 7s gen 3'te.

Yazdıklarınızda haklısınız. 3a Pro'yu 30 binin altında beklemek çok yanlış olacak. 14T almayı düşünüyordum zaten uzun zamandır.

Bekleyemeyeceğim.

Yeterli olur herhalde ama 14T daha iyi ya. İşlemcisi de zaten çok daha iyi. 4k60fps desteği bile yok herhalde 7s gen 3'te.
14T su an icin main kamerada fiyatinin en iyisi. S24 FE'den daha iyi ayrica. Sadece on kamerasi berbat. Eger selfie agirlikli kullanim yapacaksan 3a veya S24 FE onerebilirim. Fakat gece cekimi, genis aci, telefoto olarak 14T rakipsiz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt