Yer
Kocaeli
Hepinize merhaba, iyi sosyaller.

3 aydır 4a Pro'nun stokunu bekliyordum. Stok gelir gelir diye 3 aydır dandik Oppo'yla geçiniyorum. Ama stoklar gelmeyince ve ne zaman yenileneceği hakkında da bilgi alamayınca (rezil Evofone sağ olsun) normal 4a serisine yönelmek istedim. Ama bir yandan da herkes bu telefon 40K etmez dediği için çok kararsız kaldım. Tasarımı da bayağı hoşuma gidiyor. Bu arada telefonda oyun oynayayım falan diye bir düşüncem yok ama 8 GB RAM'li olması ile işlemcisi beni kararsız bıraktı; genel kullanım için kullanacağım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mesaji Phone (1)'den yaziyorum. Batarya 3900 mAh'lik S23'ten 2 saat daha az gidiyor. Memnun kaldigimi soyleyemem. 4a'nin da bataryasi S25 kadar optimize degil. Fantezi aramaya ihtiyac duymuyorsan S25 alip gecebilirsin.

Daha dusuk butcede de A57 tercih edebilirsin.

Bu mesaji Phone (1)'den yaziyorum. Batarya 3900 MAh'lik S23'ten 2 saat daha az gidiyor. Memnun kaldigimi soyleyemem. 4A'nin da bataryasi S25 kadar optimize degil. Fantezi aramaya ihtiyac duymuyorsan S25 alip gecebilirsin.

Hocam S24'ten bariz bir farkı var mı yani? Alsam üzer mi?

Hocam al Xiaomi 17t keyfine bak. 12/512 versiyonu yurt içi. 6500mah batarya, dimensity 8500 ultra işlemci...Her şeyiden memnunum cihazın ki daha önce Huawei Samsung Apple nothing dahil birçok cihazı kullandım. En tatmin eden bu.

Bu mesaji Phone (1)'den yaziyorum. Batarya 3900 mAh'lik S23'ten 2 saat daha az gidiyor. Memnun kaldigimi soyleyemem. 4a'nin da bataryasi S25 kadar optimize degil. Fantezi aramaya ihtiyac duymuyorsan S25 alip gecebilirsin.

Hocam İnstagram'ı silmeyi dener misiniz, Nothing telefonumda nedense İnstagram hiç olmadığı kadar arkaplanda çalışıyor durmadan.

fiyatının düşmesini biraz daha bekleyeyim mi düşer mi?
Yok. Evofone ancak 2 nesil eski olunca dusuyor fiyatlari. 6a ciktiginda dusunulebilir.

Hocam İnstagram'ı silmeyi dener misiniz, Nothing telefonumda nedense İnstagram hiç olmadığı kadar arkaplanda çalışıyor durmadan.
İnstagram yok. Bir kere bile indirmedim. Sadece bankacilik uygulamalari ve Sahibinden var.

NP1'in bataryasından ben de hiç memnun değilim. Neyse ki powerbank var da idare ediyorum. X3 NFC cihazım Deji bataryasıyla bile bundan çok daha iyi.

Hocam S24'ten bariz bir farkı var mı yani? Alsam üzer mi?
S24 genel kalite olarak da daha üstündür. Nothing'in amiral serisi A veya B serisi değil. Doğrudan sadece model numarasında harf bulunmayanlar oluyor, NP 2 gibi mesela. Bu sene de üst cihaz çıkarmadılar zaten.