Bunun ne zaman biteceği belli mi, 2023 Kasım'dan beri kimse bir şey demiyor :D.
Bunu bilmiyorum. Bilen biri cevaplasa guzel olur.

Hocam 400 ₺ indirim diyor, 9999₺ şuan, 9599'a gelecek, vergi indiriminde 9500 şartı yok mu?
Ben de oyle sandim ilk. Fakat kodu girdigimde 500 TL indirim uygulandi.

Screenshot_20251109_145241_Turkcell.webp

Screenshot_20251109_145227_Turkcell.webp

Derdim oyun ve emülasyon kabiliyeti aslında biraz. Qualcomm işlemciler iyi oluyor emülasyonda ve işlemci fiyatına göre domuz gibi kuvvetli bence. G99'lar var bu fiyata.

Evet duydum birkaç kronik sorunu var mış, yeşil çizgi, birck(?) gibi gibi.. Ama yani sonuçta olacak diye bir kaide yok. Bu sorunların Hindistan tarafında sık yaşandığını duydum ve Türkiye'de de hiç denk gelmedim bi şikayete. Yani düşünmedim kronik arzıalarını alırken pek umursamadım yani. Fiyatı fena bir şey. Stock Android de cezbediyordu baya, aldım vallahi.
Şuan piyasada elde kalan cihazlarda Green Tint sorunu çok var, Türkiye'de de defalarca yaşayanlar var örneğin Telegram Nothing Phone Forum'unda görebilirsiniz. Aynı cihaz bende var pili berbat hızlıca bitiyor kullanmasan bile. İnstagram'da takılırken çok hızlı bitiyor mesela eline geçince göreceksin zaten. 10.000 TL'lik cihaza göre kamerası mükemmel. Yani sonuca gelirsek performansı ve kamerası iyi, PUBG çok rahat oynatıyor.

Şuan piyasada elde kalan cihazlarda Green Tint sorunu çok var, Türkiye'de de defalarca yaşayanlar var örneğin Telegram Nothing Phone Forum'unda görebilirsiniz. Aynı cihaz bende var pili berbat hızlıca bitiyor kullanmasan bile. İnstagram'da takılırken çok hızlı bitiyor mesela eline geçince göreceksin zaten. 10.000 TL'lik cihaza göre kamerası mükemmel. Yani sonuca gelirsek performansı ve kamerası iyi, PUBG çok rahat oynatıyor.
Yani batarya onemliyse CMF Phone 1 daha mantikli. Fakat kamera ve performans odakli kullanimda NP1 iyidir.

Turkcell hattı olan Platinum üyelerine özel Turkcell Pasaj'da 1.000 TL indirim var. Aşağıdaki linkten detaylara bakabilirsiniz.

Eğer Üniversite öğrencisiyseniz bi'Öğrenci'den YÖK belge kodunu girerek fiyatı 9.499 TL'ye düşürebiliyorsunuz.

Bu sayede telefonu vergi indirimli bir şekilde alabilirsiniz. Bi'Öğrenci indirimiyle telefon 5.281 TL'ye gelirken Platinum ile 5.000 TL gibi bir fiyata geliyor.

Ben de bunu yapmaya çalışıyorum ama bir sıkıntı var

Screenshot_2025-11-08-07-19-09-519_com.microsoft.emmx-edit.webp

birisi almış faturada kılıfı da göstermişler email atmış bugün pazar yarın dönerler bakalım eğer kılıf faturadan kaldırtılabilirse vergi indirimi için denenebilir

Yani batarya onemliyse CMF Phone 1 daha mantikli. Fakat kamera ve performans odakli kullanimda NP1 iyidir.
NFC olmaması bence 2026 yılına girerken büyük eksiklik ayrıca NP1 daha premium hissettiriyor yalan yok

Ben de bunu yapmaya çalışıyorum ama bir sıkıntı var

Eki Görüntüle 199954

birisi almış faturada kılıfı da göstermişler email atmış bugün pazar yarın dönerler bakalım eğer kılıf faturadan kaldırtılabilirse vergi indirimi için denenebilir

NFC olmaması bence 2026 yılına girerken büyük eksiklik ayrıca NP1 daha premium hissettiriyor yalan yok
kilif 0.01 kurus olarak gosterilmis. Totalde 9.499,01 TL olarak faturaya beyan edildiyse sorun olmaz.

Vergi indirimiyle uğraşmak dert, bunda sorun çıkarsa onu satmak, tamir ettirmek ayrı bir dert...
Yeni macera isteyen ve başıma dert olsun diyenler için tercih edilebilinir. Nothing 1 ve 2A genel olarak öyle. Ama cmf Phone 1 de daha az yaşarsın bu sorunları. Ben olsam cmf Phone 1 alırdım illa nothing olması gerekiyorsa.

Faturada telefon dışında bi' şey olmaması gerekiyor.

Konudan bağımsız ben 4 yıl garantisiyle CMF'yi daha mantıklı buluyorum :).
CMF 9999 TL'ye düşüyor kuponla yalnız. 9499 TL'ye düşürmenin bir yolu varsa hemen söyle :D

CMF'nin tek avantajı güncelleme daha fazla alması ve bataryası diğerlerinin hepsinde NP1 ezici üstünlüğü var.

CMF 9999 TL'ye düşüyor kuponla yalnız. 9499 TL'ye düşürmenin bir yolu varsa hemen söyle :D

CMF'nin tek avantajı güncelleme daha fazla alması ve bataryası diğerlerinin hepsinde NP1 ezici üstünlüğü var.

Vergi indirimi alacağım diye gereksiz strese girmeye gerek yok. Bi'ton taviz sonucunda düşük bir meblağ yatıyor hesabına. Bu sene bu iş sonlandırılır büyük ihtimalle, mantıklı ve sürdürülebilir değil çünkü.

CMF'nin ekranı da daha iyi, muhtemelen termal tasarım da daha iyi :).

Phone (1)'in ekran süresi düşman başına :D.

Cmf 9999 TL'ye düşüyor kuponla yalnız. 9499 TL'ye düşürmenin bir yolu varsa hemen söyle :D

Cmf'nin tek avantajı güncelleme daha fazla alması ve bataryası diğerlerinin hepsinde NP1 ezici üstünlüğü var.

İsterse nothing 1 her türlü daha iyi olsun, o riskleri almaya asla değmez. Hadi bilinen marka olsa tamam da, öyle bir markada değil Türkiye'de.
Cmf 1 al geç.