Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Satıcı güvenilir arkadaşlar PTT olduğuna bakmayın. Nothing'in resmi satıcısı. Bu fiyata alınır.
Ethem Efe
Bilgin
Satıcı güvenilir arkadaşlar PTT olduğuna bakmayın. Nothing'in resmi satıcısı. Bu fiyata alınır.
Almak istiyorum açıkçası, mevcut POCO X7 Pro kullanıyorum eskisin direkt nothing alacağım.
Fırsatkurdu güvenilir zaten. Siteye güvenemeyen hepsiden alabilir çok fiyat farkı yok.
- Makaleler
- 23
Bence Nothing Phone (4)'ü bekle. Poco X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak.Almak istiyorum açıkçası, mevcut POCO X7 Pro kullanıyorum eskisin direkt nothing alacağım.
Bence nothing Phone (4)'ü bekle. POCO X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak.
2027 Hazirana daha çok var hocam. Nothing Phone 3 işini görürse onu alsın.
- Makaleler
- 23
Bazıları PTT'den sakız bile alınmaz diyor o yüzden satıcıyı anlatma gereksinimde bulundum. Ben Phone (3) alsam PTT'den almaya çekinmezdim açıkçası.Fırsatkurdu güvenilir zaten. Siteye güvenemeyen hepsiden alabilir çok fiyat farkı yok.
Bazıları PTT'den sakız bile alınmaz diyor o yüzden satıcıyı anlatma gereksinimde bulundum. Ben Phone (3) alsam PTT'den almaya çekinmezdim açıkçası.
Dediğim gibi güvenmeyen çıkarır biraz daha verir hepsiden alır.
- Makaleler
- 23
Hevesi varsa alınabilir. Fakat elindeki telefon eskimiş bir model değil. Arkadaş eskisin alacağım diyor zaten.2027 Hazirana daha çok var hocam. Nothing Phone 3 işini görürse onu alsın.
Ethem Efe
Bilgin
Bence nothing Phone (4)'ü bekle. POCO X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak.
Çok memnunum cihazdan zaten, gerek fotoğraf gerek oyun performansı olsun. Eskisin kardeşime veririm en kötü veya satıp nothing alırım.
Yeni konular
-
-
-
Lian Li Galahad II Lite Performance 360'ın çalışmayan fanı değiştirilebilir mi?
- muhammetaktas122
-
-
-
-