- Makaleler
- 6
Satıcı güvenilir arkadaşlar PTT olduğuna bakmayın. Nothing'in resmi satıcısı. Bu fiyata alınır.
Satıcı güvenilir arkadaşlar PTT olduğuna bakmayın. Nothing'in resmi satıcısı. Bu fiyata alınır.
Bence Nothing Phone (4)'ü bekle. Poco X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak.Almak istiyorum açıkçası, mevcut POCO X7 Pro kullanıyorum eskisin direkt nothing alacağım.
Bence nothing Phone (4)'ü bekle. POCO X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak.
Bazıları PTT'den sakız bile alınmaz diyor o yüzden satıcıyı anlatma gereksinimde bulundum. Ben Phone (3) alsam PTT'den almaya çekinmezdim açıkçası.Fırsatkurdu güvenilir zaten. Siteye güvenemeyen hepsiden alabilir çok fiyat farkı yok.
Bazıları PTT'den sakız bile alınmaz diyor o yüzden satıcıyı anlatma gereksinimde bulundum. Ben Phone (3) alsam PTT'den almaya çekinmezdim açıkçası.
Hevesi varsa alınabilir. Fakat elindeki telefon eskimiş bir model değil. Arkadaş eskisin alacağım diyor zaten.2027 Hazirana daha çok var hocam. Nothing Phone 3 işini görürse onu alsın.
Bence nothing Phone (4)'ü bekle. POCO X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak.