Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 1 Şubat 2026 #1 Gayet iyi fiyat. https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nothing-phone-3-fiyati,629668641.html
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.485 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 1 Şubat 2026 #2 Satıcı güvenilir arkadaşlar PTT olduğuna bakmayın. Nothing'in resmi satıcısı. Bu fiyata alınır.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.710 Çözümler 9 Beğeniler 2.665 Yer KKTC | Gazimağusa 1 Şubat 2026 #3 Simon dedi: Satıcı güvenilir arkadaşlar PTT olduğuna bakmayın. Nothing'in resmi satıcısı. Bu fiyata alınır. Genişletmek için tıkla... Almak istiyorum açıkçası, mevcut POCO X7 Pro kullanıyorum eskisin direkt nothing alacağım.
Simon dedi: Satıcı güvenilir arkadaşlar PTT olduğuna bakmayın. Nothing'in resmi satıcısı. Bu fiyata alınır. Genişletmek için tıkla... Almak istiyorum açıkçası, mevcut POCO X7 Pro kullanıyorum eskisin direkt nothing alacağım.
KS KS Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 1 Şubat 2026 #4 Simon dedi: Satıcı güvenilir arkadaşlar PTT olduğuna bakmayın. Nothing'in resmi satıcısı. Bu fiyata alınır. Genişletmek için tıkla... Fırsatkurdu güvenilir zaten. Siteye güvenemeyen hepsiden alabilir çok fiyat farkı yok.
Simon dedi: Satıcı güvenilir arkadaşlar PTT olduğuna bakmayın. Nothing'in resmi satıcısı. Bu fiyata alınır. Genişletmek için tıkla... Fırsatkurdu güvenilir zaten. Siteye güvenemeyen hepsiden alabilir çok fiyat farkı yok.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.485 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 1 Şubat 2026 #5 Ethem Efe dedi: Almak istiyorum açıkçası, mevcut POCO X7 Pro kullanıyorum eskisin direkt nothing alacağım. Genişletmek için tıkla... Bence Nothing Phone (4)'ü bekle. Poco X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak.
Ethem Efe dedi: Almak istiyorum açıkçası, mevcut POCO X7 Pro kullanıyorum eskisin direkt nothing alacağım. Genişletmek için tıkla... Bence Nothing Phone (4)'ü bekle. Poco X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak.
KS KS Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 1 Şubat 2026 #6 Simon dedi: Bence nothing Phone (4)'ü bekle. POCO X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak. Genişletmek için tıkla... 2027 Hazirana daha çok var hocam. Nothing Phone 3 işini görürse onu alsın.
Simon dedi: Bence nothing Phone (4)'ü bekle. POCO X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak. Genişletmek için tıkla... 2027 Hazirana daha çok var hocam. Nothing Phone 3 işini görürse onu alsın.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.485 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 1 Şubat 2026 #7 Aakons dedi: Fırsatkurdu güvenilir zaten. Siteye güvenemeyen hepsiden alabilir çok fiyat farkı yok. Genişletmek için tıkla... Bazıları PTT'den sakız bile alınmaz diyor o yüzden satıcıyı anlatma gereksinimde bulundum. Ben Phone (3) alsam PTT'den almaya çekinmezdim açıkçası.
Aakons dedi: Fırsatkurdu güvenilir zaten. Siteye güvenemeyen hepsiden alabilir çok fiyat farkı yok. Genişletmek için tıkla... Bazıları PTT'den sakız bile alınmaz diyor o yüzden satıcıyı anlatma gereksinimde bulundum. Ben Phone (3) alsam PTT'den almaya çekinmezdim açıkçası.
KS KS Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 1 Şubat 2026 #8 Simon dedi: Bazıları PTT'den sakız bile alınmaz diyor o yüzden satıcıyı anlatma gereksinimde bulundum. Ben Phone (3) alsam PTT'den almaya çekinmezdim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi güvenmeyen çıkarır biraz daha verir hepsiden alır.
Simon dedi: Bazıları PTT'den sakız bile alınmaz diyor o yüzden satıcıyı anlatma gereksinimde bulundum. Ben Phone (3) alsam PTT'den almaya çekinmezdim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi güvenmeyen çıkarır biraz daha verir hepsiden alır.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.485 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 1 Şubat 2026 #9 Aakons dedi: 2027 Hazirana daha çok var hocam. Nothing Phone 3 işini görürse onu alsın. Genişletmek için tıkla... Hevesi varsa alınabilir. Fakat elindeki telefon eskimiş bir model değil. Arkadaş eskisin alacağım diyor zaten.
Aakons dedi: 2027 Hazirana daha çok var hocam. Nothing Phone 3 işini görürse onu alsın. Genişletmek için tıkla... Hevesi varsa alınabilir. Fakat elindeki telefon eskimiş bir model değil. Arkadaş eskisin alacağım diyor zaten.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.710 Çözümler 9 Beğeniler 2.665 Yer KKTC | Gazimağusa 1 Şubat 2026 #10 Simon dedi: Bence nothing Phone (4)'ü bekle. POCO X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak. Genişletmek için tıkla... Çok memnunum cihazdan zaten, gerek fotoğraf gerek oyun performansı olsun. Eskisin kardeşime veririm en kötü veya satıp nothing alırım.
Simon dedi: Bence nothing Phone (4)'ü bekle. POCO X7 Pro eski bir cihaz değil. Phone (4), 2027 gibi tanıtılacak. Genişletmek için tıkla... Çok memnunum cihazdan zaten, gerek fotoğraf gerek oyun performansı olsun. Eskisin kardeşime veririm en kötü veya satıp nothing alırım.