"Diğer markalar" kısmı yerine, bu sıralar popülerleşmeye başlayan bir marka olduğu için ayrı bir kategori açılabilir. Böylece bu markayı araştıran kişiler daha kolay ulaşabilir.
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Hocam, nothing Phone 3'ü tasarımı için alıyorum zaten. Aslında nothing Phone 2 alacaktım ama güncel bir telefon almak istedim bu sebepten nothing Phone 3'ü bayağı uzun süre bekledim, tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti.
Yani sizden başkasının beğeneceğini düşünmüyorum. Ön sipariş Türkiye'ye açılsa bile bekleyin, daha sonradan fiyatları düşer.
Yani maşallah tabii ama sen yine de gösterme
Elma ısıran
Üstün
Benim derdim Samsung'la(!)Görev tamamlandı: Ölmeden önce Elma Isıran'ın Apple dışında sevdiği bir markayı görmek.
Nothing bizdendir; işçidir, emekçidir...
AlperShal
Başarılı
Kameradaki ufak hizasızlık dışında gayet güzel bu arada. Ben dot-matrix'i büyük ve ortada tercih ederdim ama bunun da bir sıkıntısı yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Kameradaki ufak hizasızlık dışında gayet güzel bu arada. Ben dot-matrix'i büyük ve ortada tercih ederdim ama bunun da bir sıkıntısı yok.
Şöyle olsaydı çok güzel olurdu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu ihtimal doğru olabilir, büyük ihtimalle zamanla fiyatları düşer belki biraz daha beklemeye değer çünkü Nothing Phone 2 ilk satışa çıktığı gün 35.000 TL fiyat bandındaydı sonrasında fiyatı epey düşmüştü diye hatırlıyorum.Yani sizden başkasının beğeneceğini düşünmüyorum. Ön sipariş Türkiye'ye açılsa bile bekleyin, daha sonradan fiyatları düşer.
Yani maşallah tabii ama sen yine de gösterme![]()
Tasarım konusuna gelince, zevkler ve renkler tartışılmaz derler, ben kendim bir tasarımcı olarak bu tarz aykırı standart dışı tasarımları seviyorum
Elma ısıran
Üstün
Dürüst olmam gerekirse Nothing tasarımlarını ben de seviyorum. Sadece o Glyph arayüz biraz hoşuma gitmiyor. Android görünümünde bütünsellik olmadığını düşünüyorum. Bence bu telefonu ucuz gösteren tek detay o. Onun dışında sıradışı tasarımları özlemişiz piyasada fiziksel olarak.Yani sizden başkasının beğeneceğini düşünmüyorum. Ön sipariş Türkiye'ye açılsa bile bekleyin, daha sonradan fiyatları düşer.
Yani maşallah tabii ama sen yine de gösterme![]()
- Makaleler
- 43
Açılsın dersem beni de över misiniz? 

Şaka bir yana, bence de Oppo, Realme kaldırılsın onların yerine bu başlık açılsın, daha fazla işe yarar.
Şaka bir yana, bence de Oppo, Realme kaldırılsın onların yerine bu başlık açılsın, daha fazla işe yarar.
- Makaleler
- 6
açılsın dersem beni de över misiniz?
Bence de Oppo Realme yerine daha iyi olur.
- Makaleler
- 9
Artıladım.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Benim derdim Samsung'la(!)
Nothing bizdendir; işçidir, emekçidir...
Sovyet markası(!).
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
-
-
-