"Diğer markalar" kısmı yerine, bu sıralar popülerleşmeye başlayan bir marka olduğu için ayrı bir kategori açılabilir. Böylece bu markayı araştıran kişiler daha kolay ulaşabilir.
Hocam, nothing Phone 3'ü tasarımı için alıyorum zaten. Aslında nothing Phone 2 alacaktım ama güncel bir telefon almak istedim bu sebepten nothing Phone 3'ü bayağı uzun süre bekledim, tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti.
Benim derdim Samsung'la(!)Görev tamamlandı: Ölmeden önce Elma Isıran'ın Apple dışında sevdiği bir markayı görmek.
Kameradaki ufak hizasızlık dışında gayet güzel bu arada. Ben dot-matrix'i büyük ve ortada tercih ederdim ama bunun da bir sıkıntısı yok.
Bütün şirketler "kapitalizmin tam kalbinden çıkma"dır. İmkânı olsa diğer tüm şirketler de aynı yolu izlerler şu anda. Dediğiniz şey bence çok mantıksız. Samsung ne kadar paragözse Apple o kadar paragözdür. İnsan için yemek ve su neyse şirket için para odur. Para varsa yaşarsın, yoksa ölürsün.Kapitalizm in tam kalbinden çıkan markayı destekleyip
Kameradaki ufak hizasızlık dışında gayet güzel bu arada. Ben dot-matrix'i büyük ve ortada tercih ederdim ama bunun da bir sıkıntısı yok.
Bütün şirketler "kapitalizmin tam kalbinden çıkma"dır. İmkânı olsa diğer tüm şirketler de aynı yolu izlerler şu anda. Dediğiniz şey bence çok mantıksız. Samsung ne kadar paragözse Apple o kadar paragözdür. İnsan için yemek ve su neyse şirket için para odur. Para varsa yaşarsın, yoksa ölürsün.
Aslında bu ihtimal doğru olabilir, büyük ihtimalle zamanla fiyatları düşer belki biraz daha beklemeye değer çünkü Nothing Phone 2 ilk satışa çıktığı gün 35.000 TL fiyat bandındaydı sonrasında fiyatı epey düşmüştü diye hatırlıyorum.Yani sizden başkasının beğeneceğini düşünmüyorum. Ön sipariş Türkiye'ye açılsa bile bekleyin, daha sonradan fiyatları düşer.
Yani maşallah tabii ama sen yine de gösterme![]()
Dürüst olmam gerekirse Nothing tasarımlarını ben de seviyorum. Sadece o Glyph arayüz biraz hoşuma gitmiyor. Android görünümünde bütünsellik olmadığını düşünüyorum. Bence bu telefonu ucuz gösteren tek detay o. Onun dışında sıradışı tasarımları özlemişiz piyasada fiziksel olarak.Yani sizden başkasının beğeneceğini düşünmüyorum. Ön sipariş Türkiye'ye açılsa bile bekleyin, daha sonradan fiyatları düşer.
Yani maşallah tabii ama sen yine de gösterme![]()