Uygulandı "Nothing Phone" kategorisi açılabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Milas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 744
  • Etiketler Etiketler
    nothing phone
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

Yani sizden başkasının beğeneceğini düşünmüyorum. Ön sipariş Türkiye'ye açılsa bile bekleyin, daha sonradan fiyatları düşer.

Maşallah diyelim.

Yani maşallah tabii ama sen yine de gösterme

Bir de aldıktan sonra kimseye göstermemeye çalış.
Kameradaki ufak hizasızlık dışında gayet güzel bu arada. Ben dot-matrix'i büyük ve ortada tercih ederdim ama bunun da bir sıkıntısı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sizden başkasının beğeneceğini düşünmüyorum. Ön sipariş Türkiye'ye açılsa bile bekleyin, daha sonradan fiyatları düşer.

Aslında bu ihtimal doğru olabilir, büyük ihtimalle zamanla fiyatları düşer belki biraz daha beklemeye değer çünkü Nothing Phone 2 ilk satışa çıktığı gün 35.000 TL fiyat bandındaydı sonrasında fiyatı epey düşmüştü diye hatırlıyorum.

Tasarım konusuna gelince, zevkler ve renkler tartışılmaz derler, ben kendim bir tasarımcı olarak bu tarz aykırı standart dışı tasarımları seviyorum

Dürüst olmam gerekirse Nothing tasarımlarını ben de seviyorum. Sadece o Glyph arayüz biraz hoşuma gitmiyor. Android görünümünde bütünsellik olmadığını düşünüyorum. Bence bu telefonu ucuz gösteren tek detay o. Onun dışında sıradışı tasarımları özlemişiz piyasada fiziksel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…