Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Instagram yeni bir güncelleme çıkarmış. Bu güncelleme ile mesajlar üst kısmında, arkadaşların harita bilgileri gözüküyor. Benim konum gizliliğim kapalı ve uygulamadan da konum izinlerim kapalı. Ben bu arkadaşların nerede olduğunu, nasıl gizlerim? Kimin nerede olduğu pek umurumda değil çünkü. Bunu kapatmanın bir ayarı var mı, ben bulamadım şahsen.

Bu hususta yardımlarınızı beklerim.

Screenshot_20250811_182724_Instagram.webp

Selam dostlar,

Instagram yeni bir güncelleme çıkarmış. Bu güncelleme ile mesajlar üst kısmında, arkadaşların harita bilgileri gözüküyor. Benim konum gizliliğim kapalı ve uygulamadan da konum izinlerim kapalı. Ben bu arkadaşların nerede olduğunu, nasıl gizlerim? Kimin nerede olduğu pek umurumda değil çünkü. Bunu kapatmanın bir ayarı var mı, ben bulamadım şahsen.

Bu hususta yardımlarınızı beklerim.

Eki Görüntüle 172376

Diğerlerini görmeyi kapatamazsınız hocam ama şunu yapabilirsiniz:
Konum izini kapalı ise zaten göremezler ama diyelim ki konum izini açık o zaman:​
  1. Konumu açın.
  2. Haritalara girin (Instagram'daki)
  3. Sağ üstteki ayarlara gidin>en aşağıdan kimler görebilir>hiç kimse > istediğiniz süreyi seçin> tamlayın.

Son düzenleme:
Diğerlerini görmeyi kapatamazsınız hocam ama şunu yapabilirsiniz:
konum izini kapalı ise zaten göremezler ama diyelim ki konum izini açık o zaman:​
  1. Konumu açın.
  2. Haritalara girin (Instagram'daki)
  3. Sağ üstteki ayarlara gidin>en aşağıdan kimler görebilir>hiç kimse > istediğiniz süreyi seçin> tamlayın.

Hocam bu ayar oradaki haritayı komple kapatacak mı? Ben orada harita kısmında kimseyi görmek istemiyorum.

Hocam internette sadece kendi konum iznini kapatma var, haritayi devre disi birakmayi bulamadim.

Haklısınız, bende bulamadım devre dışı bırakmayı. Sanki ilerleyen güncellemeler ile ekleyecekler bunu.