Telefonunuzda eSIM desteği varsa Turkcell'e eSIM ile başvuruyu da deneyebilirsiniz. Kuryeyle uğraşmanıza da gerek kalmaz.Yavaş yavaş bayilerin işlevselliğini yitiriyorlar zaten. Geçmeye çalıştığım paket mobile özeldi. Bayide bulamamıştım yani.
Telefonunuzda eSIM desteği varsa Turkcell'e eSIM ile başvuruyu da deneyebilirsiniz. Kuryeyle uğraşmanıza da gerek kalmaz.Yavaş yavaş bayilerin işlevselliğini yitiriyorlar zaten. Geçmeye çalıştığım paket mobile özeldi. Bayide bulamamıştım yani.
SIM Kart olmasını istiyorum hocam.Telefonunuzda eSIM desteği varsa Turkcell'e eSIM ile başvuruyu da deneyebilirsiniz. Kuryeyle uğraşmanıza da gerek kalmaz.
Kesin çözüm, 444 1 444 üzerinden yeni başvuru yapacak gibi bağlanıp geçişin olup olmayacağını sormak.
Onu onaylamasam başvuru çıkmıyor zaten.TT sitesinden ilk başvuru sonrasında e-devletten operatör geçişini onayladın değil mi? Bir de internette başvuru ama bayii teslim yap. Kuryeyi beklemeden başvuru sonrası git bayiiden al.
Tekrar deneyeceğim olmazsa yapabilecek bir şey yok sanırım.Kesin çözüm, 444 1 444 üzerinden yeni başvuru yapacak gibi bağlanıp geçişin olup olmayacağını sormak.