Telefonunuzda eSIM desteği varsa Turkcell'e eSIM ile başvuruyu da deneyebilirsiniz. Kuryeyle uğraşmanıza da gerek kalmaz.Yavaş yavaş bayilerin işlevselliğini yitiriyorlar zaten. Geçmeye çalıştığım paket mobile özeldi. Bayide bulamamıştım yani.
Detaylar
Kim cevapladı?BehzatAmirim
Başarılı
SIM Kart olmasını istiyorum hocam.Telefonunuzda eSIM desteği varsa Turkcell'e eSIM ile başvuruyu da deneyebilirsiniz. Kuryeyle uğraşmanıza da gerek kalmaz.
sawyerford
Üstün
TT sitesinden ilk başvuru sonrasında e-devletten operatör geçişini onayladın değil mi? Bir de internette başvuru ama bayii teslim yap. Kuryeyi beklemeden başvuru sonrası git bayiiden al.
MR Hubu 51
Uzman
Habunlar ne para hırsızılar aynısını yaptılar kapıya kurye geldi bir sorun oldu başvuruyu iptal edilmek zorunda dedi kurye 1 sene önce başka numarının hat taşıma günü geldi onu mağazadan yaptık oradaki salaklar numarayı yanlış yazmışlar 3 gün öyle gitti 2 günlük olsaydı girecekti yarım yamalak bir paket verdiler selfy diye bunlar böyle çalışarak iş yapıyorlar.
Kesin çözüm, 444 1 444 üzerinden yeni başvuru yapacak gibi bağlanıp geçişin olup olmayacağını sormak.
BehzatAmirim
Başarılı
Onu onaylamasam başvuru çıkmıyor zaten.TT sitesinden ilk başvuru sonrasında e-devletten operatör geçişini onayladın değil mi? Bir de internette başvuru ama bayii teslim yap. Kuryeyi beklemeden başvuru sonrası git bayiiden al.
Tekrar deneyeceğim olmazsa yapabilecek bir şey yok sanırım.Kesin çözüm, 444 1 444 üzerinden yeni başvuru yapacak gibi bağlanıp geçişin olup olmayacağını sormak.
İlinizdeki Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip oradan fiziksel olarak başvurmanızı öneririm.
BehzatAmirim
Başarılı
12 gün geçmedi bile? Anlayamıyorum ne olduğunu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uzaya yapılan 12 dakikalık pozlama vs 2 saatlik pozlama | Fujifilm X-S20
- DarthGorsoy
-
-
-