Uzun süredir kullandığım harici klavye ve laptop klavyesi üzerinde numpad var. Numpad kullanımı bir kas hafızası haline geldi doğal olarak. Öte yandan yurt dışından bir vesile ile "Custom Made" mekanik klavyelerden almayı düşünüyorum. Sizce günlük olarak Excel gibi Microsoft Office programlarını kullanan birisi için sürdürülebilir olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
Numpad üstündeki tüm tuşlar normal klavyede var zaten alışan için zor olmuyor. Ayrıca harici numpad satın alıp kullanabiliyorsun da illa 1 klavye aldın numpad olmak zorunda değil.Uzun süredir kullandığım harici klavye ve laptop klavyesi üzerinde numpad var. Numpad kullanımı bir kas hafızası haline geldi doğal olarak. Öte yandan yurt dışından bir vesile ile "Custom Made" mekanik klavyelerden almayı düşünüyorum. Sizce günlük olarak Excel gibi Microsoft Office programlarını kullanan birisi için sürdürülebilir olur mu?
Darmoshark K3 Pro Numpad
Numeric Keypad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
Daha ucuza ofis tipi numpad de bulabilirsin bu arada eğer ofis işleri için istiyorsan sadece.
- Makaleler
- 14
Alışınca yaparsın. Benim öyle laptopum vardı. Alıştığım için şu anda Numpad olmasına rağmen rakamları Numpad olmayan kısımlardan giriyorum. Yine de olması güzel bir şey.
Ofis işlerinde harici numpad kullanıp ihtiyaç olmadığında kaldırmak mantıklı gibi geliyor şu an. Öneri için teşekkürler.Numpad üstündeki tüm tuşlar normal klavyede var zaten alışan için zor olmuyor. Ayrıca harici numpad satın alıp kullanabiliyorsun da illa 1 klavye aldın numpad olmak zorunda değil.
![]()
Darmoshark K3 Pro Numpad
Numeric Keypad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Daha ucuza ofis tipi numpad de bulabilirsin bu arada eğer ofis işleri için istiyorsan sadece.