Detaylar
Kim cevapladı?Alışmanız 10 dakika falan
Bir süre sonra gereksiz olduğunu anlıyorsunuz.
HDDKullanıyorum
Üstün
Hayatım boyunca numpadli klavye kullandım. Yeni klavye alacağım ama klavyede numpad yok. Alışır mıyım bilmiyorum bu yüzden bu durumu yaşayanlar alıştınız mı? Alışmanız çok sürdü mü?
1 aydır numpadsiz takılıyorum 1 kere bile ihtiyaç duymadım.
3D tasarım yapmiyorsan, elle çok sayida veri girişi yapmiyorsan, Home, Insert ve bilimum tuşları numpadin kapalı konumdayken kullanmıyorsan (1 tuşunun NumLock kapaliyken delete basması gibi, klavyeyle aramda 3 metre var bakmaya üşeniyorum ama anladın) isin kolay ama ben bazı tuşları elle mapledim. Caps Lock tuşunu Insert, sağ Shift tuşunu Home yaptım.Hayatım boyunca numpadli klavye kullandım. Yeni klavye alacağım ama klavyede numpad yok. Alışır mıyım bilmiyorum bu yüzden bu durumu yaşayanlar alıştınız mı? Alışmanız çok sürdü mü?
Bi dünya gözüyle iki üç gün deneyin, kararınızı ona göre verin.
- Makaleler
- 43
Geçen ağustos ayında numpadsiz klavyeye geçtim, alışmam gerçekten 1 saati almadı. Zaten sayılarla vs. pek işim yok, numpadli klavye kullanırken de pek kullanmıyordum numpadi. Şu zamana kadar da bir kere bile aramadım.
yusufumm07
Üstün
Yok alışamam Asus G16 serisinde denediHayatım boyunca numpadli klavye kullandım. Yeni klavye alacağım ama klavyede numpad yok. Alışır mıyım bilmiyorum bu yüzden bu durumu yaşayanlar alıştınız mı? Alışmanız çok sürdü mü?
erdym
Üstün
Bende yeni yeni geçtim, 3D modelleme ve yazılım için %60 kullanıyorum ve kendine makro ayarladıktan sonra hiçbir sorun yaşamazsın. Ben hiç varlığına ihtiyaç bile duymadım. GTA San Andreas falan girmediğin sürece hayatın mutlu geçer.
user_46385738594
Uzman
Ben çok rahat geçtim. Klavyeler arasında herhalde alışması en zor şey enter ve virgül tuşu. Enter büyük olunca yana kayıyor enter küçük olunca yukarı kayıyor. O yüzden bir süre yanlış basabilirsiniz eğer enter düzeni değişiyorsa. Onun dışında hiç sorun yaşamazsınız.