Yine de bunun için özel muamele gösterilemez. Atalarımızı da eleştirirsin bu mantıkla. Her milletin içinde dünyaya sahip olma isteği vardır. Almanlar bunu eyleme taşıdılar denebilir.
Yine de bunun için özel muamele gösterilemez. Atalarımızı da eleştirirsin bu mantıkla. Her milletin içinde dünyaya sahip olma isteği vardır. Almanlar bunu eyleme taşıdılar denebilir.
İnceledim. Sana göre katliam ona göre vatan savunma meselesi olur o yalnız.
2 kere dünya savaşını kaybetmiş ama hala dünyanın en büyük sanayısıne ve çok iyi bir ekonomiye sahip, refah seviyesi yüksek. Saygı duyarım şahsen.
Senin ülken daha yeni otomobil işine girdi diye haberlere çıkıp insanlar inanılmaz tepkiler veriyor, Almanya 2 kere dünya savaşı kaybedip en büyük otomotiv firmalarına sahip.
İşte ben de onu diyorum H*tler vatanına ihanet etmiştir. Kendi milletine dahi kötü davranmıştır, muhalifleri hapse tıkmış öldürtmüştür. Kendisi normal bir adam değil bence.
Bu derece bir savaş başlatan insan zaten normal değildir, iyi yönde mi kötü yönde mi onu bilemem, kişiye kalmış. Başarılı olsaydı Almanya için iyi yönde olabilirdi.