Yine de bunun için özel muamele gösterilemez. Atalarımızı da eleştirirsin bu mantıkla. Her milletin içinde dünyaya sahip olma isteği vardır. Almanlar bunu eyleme taşıdılar denebilir.

Kankam hangi adam on milyonları katletmiş hiç gördün mü bir Türk'ün böyle bir şey yaptığını?

Attığım linkleri inceledin mi?

İnceledim. Sana göre katliam ona göre vatan savunma meselesi olur o yalnız.

2 kere dünya savaşını kaybetmiş ama hala dünyanın en büyük sanayısıne ve çok iyi bir ekonomiye sahip, refah seviyesi yüksek. Saygı duyarım şahsen.

Senin ülken daha yeni otomobil işine girdi diye haberlere çıkıp insanlar inanılmaz tepkiler veriyor, Almanya 2 kere dünya savaşı kaybedip en büyük otomotiv firmalarına sahip.

İnceledim. Sana göre katliam ona göre vatan savunma meselesi olur o yalnız.

2 kere dünya savaşını kaybetmiş ama hala dünyanın en büyük sanayısıne ve çok iyi bir ekonomiye sahip, refah seviyesi yüksek. Saygı duyarım şahsen.
Meşrulaştırmazsın dedim, sen Cermen misin, savunuyorsun? Bu adamı savunan kişi insan değil; insanların derilerinden mont, çanta, sabun yapmış bu adam.

Ben zaten tüm Almanlara demiyorum, sadece N*zilere diyorum. Aslında Almanlar da suçlu; zamanında bu adama oy verdiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi ülkelerini yönetecekleri liderleri seçmeleri ile suçlu mu oluyor? Asıl suçlu vatanına hayrı olmayan yöneticiyi seçenlerdir.

İşte ben de onu diyorum H*tler vatanına ihanet etmiştir. Kendi milletine dahi kötü davranmıştır, muhalifleri hapse tıkmış öldürtmüştür. Kendisi normal bir adam değil bence.

Sen zaten bu adamı havalı görüyorsun herhalde.