Yer
İstanbul
Birkaç kişi buradan önermişti. AliExpress'ten buldum, başka satıcıda 1.000 TL üstüne 575 TL'ye yakın gümrük vergisi var ama bu satıcı 805 TL'ye satıyor (dün gece ben aldığımda fiyatı 719 TL idi). 719 + 575 TL bana ürün toplam: 1.295,32 TL'ye geldi. Bence alın, çok iyi kamera. İnternette birçok inceleme videosu var. Programı vs. de var, sorun çekmeyeceğinizden eminim. Satıcıdan Türkiye'den alan da var, ürünün sorunsuz geldiğini yazmış. Ürünü dün gece kargoya vermişler, yolda şu anda. 18 Şubat'ta elimde olacağını belirtmiş. Bekliyoruz, süreci burada paylaşacağım.

Ürün linki : Çift mikrofon ile NUROUM V11 2K Webcam 1080P 60fps 1440P 30fps FHD bilgisayar Mini Web kamera USB PC Laptop için - AliExpress 7

1738837275756.webp

1738837244485.webp

Bu ürün seçilen ülkeye sevk edilemez diyor.

Yok birkaç defa ondan dolayı müşteri hizmetlerine yazdım .Türkiye'ye ürün yollanmış sorunsuz sorun olursa para iadesi alıyorsun zaten ama olacağını sanmıyorum cunkü farklı 2 müşteri hizmerine ısrlarla sordum hem gümrük olayını hem de Türkiye'ye geliş durumunu.Sorun olmayacağını zaten Türkiye'ye gelmese sipariş bile veremeyeceğimi söyledi.

Yok birkaç defa ondan dolayı müşteri hizmetlerine yazdım Türkiye'ye ürün yolanmış sorunsuz sorun olursa para iadesi alıyorsun zaten ama olacağını sanmıyorum cunkü farklı 2 müşteri hizmerine ısrlarla sordum hem gümrük olayını hem de Türkiye'ye geliş durumunu sorun olmayacağını zaten Türkiye'ye gelmese sipariş bile veremeyeceğimi söyledi.
Bana şuan verdirmiyor bile sipariş.

İlginç benim kargo yola çıktı. Türkiye'den gecen alan biriside var yorum yazmış bu arada:
Eki Görüntüle 121953

Bakalım süreç nasıl ilerleyecek umarım sorun yaşamam ama dediğim gibi 2 defa sordum 2 farklı müşteri hizmetleri cevapladı robot değil.

Bu ürünü Amazon'da satılırken alamamıştım orada 950 TL gibi bir fiyat oluyordu vergi ile beraber sonra stokları bitti. Sonra geri girdi yine orayı bekliyicem belki girer yine. Sizinkindede sorun çıkmaz umarım.

Bu ürünü Amazon'da satılırken alamamıştım orada 950 TL gibi bir fiyat oluyordu vergi ile beraber sonra stokları bitti. Sonra geri girdi yine orayı bekliyicem belki girer yine. Sizinkindede sorun çıkmaz umarım.

Amazon'da olsa gözüm kapalı alırdım. Ama ürün hiçbir yerde yok.Bu arada yeni modelleri çıkmış ben umarım sorunsuz alırım ve kullanırım cidden cok iyi bir kemera 60 FPS veriyor üstüne yazılımı var.

Ürün hala 720 TL ancak ben Amazon'da stoklara girmesini bekleyeceğim, uzun zamandır takip ediyorum ama hiç gelmedi. Adamlar ürünün fiyatı kadar vergi alıyor, şaka gibi resmen. Bu yamyamlara o kadar para yedirmeye gerek yok. En olmadı ürün ayın 10'undan sonra hala indirimde olur ise alırım. Paylaşım için teşekkürler.