Merhaba,

Başlıkta dediğim gibi, az önce bunu fark ettim. Nutella gerçekten de şöyle bir 10 sene öncesine göre berbat. Tadı çok bozuk geldi ve midemi bulandırdı. Eskiden böyle değildi. Belki Avrupa ülkelerindeki Nutella bu kadar rezil değildir bilmiyorum ancak buradaki Nutella açık ara berbat!

Bundan birkaç gün önce Torku Banada'yı denemiştim, kesinlikle Nutella'dan daha iyi.
1. Ürün Farklılıkları: Farklı ülkelerde üretim ve içerik farkları olabileceğini göz önünde bulundur. Yerel tatlar ve malzemeler, ürünlerin tadını etkileyebilir.

2. Tazelik Kontrolü: Nutella'nın son kullanma tarihini kontrol et. Eski veya bozulmuş ürünler tadı etkileyebilir.

3. İçindekiler Listesini İncele: Nutella'nın içindekiler listesi ile Torku Banada'nın içindekiler listesini karşılaştır. Farklı içerikler, tat farklarına neden olabilir.

4. Diğer Ürünlerle Deneme: Farklı yıl ve partilerden Nutella denemek, tadı tekrar gözden geçirmeni sağlayabilir. Bazı partilerde kalite dalgalanması olabilir.

5. Kendi Favorilerini Belirle: Torku Banada gibi alternatif ürünleri denemek, hangi ürünlerin damak tadına daha uygun olduğunu belirlemeni sağlar.

6. Geribildirim Ver: Eğer Nutella'da belirgin bir değişiklik olduğunu düşünüyorsan, üreticiye geribildirim vermek uygun olabilir.

7. Saklama Koşulları: Nutella'yı doğru koşullarda saklamak, tadının korunmasına yardımcı olacaktır. Özellikle güneş ışığından uzak, serin bir yerde sakla.

Bu adımları izleyerek sorunun kaynağını anlamaya çalışabilirsin.

Cidden de çoğu ürünün kalitesi düştü. İşin komik yanı 10 kat 20 kat fiyatı artıyor ama mal kalitesi de düşüyor. 250 gr ekmek 1 tl iken 200 gr ekmeğin 10 lira olması misali. Hem fiyatı artıyor hem kalitesi düşüyor.