Makaleler
6
Merhaba,

Başlıkta dediğim gibi, az önce bunu fark ettim. Nutella gerçekten de şöyle bir 10 sene öncesine göre berbat. Tadı çok bozuk geldi ve midemi bulandırdı. Eskiden böyle değildi. Belki Avrupa ülkelerindeki Nutella bu kadar rezil değildir bilmiyorum ancak buradaki Nutella açık ara berbat!

Bundan birkaç gün önce Torku Banada'yı denemiştim, kesinlikle Nutella'dan daha iyi.

Bence hala güzel. Yani en son 1-2 ay önce almıştım ama güzeldi. Torku'nunkini hiç denemedim ayrı konu.

Enflasyonun etkileri işte, sadece fiyatı artırmıyor aynı zamanda içerik de berbatlaşıyor. İddia ediyorum bu kadar berbat şeyler yiyip bu kadar fazla para veren ülkeler arasında ilk 5'e oynarız.

Tadının kötü olduğu kısmına katılmıyorum. Gayet güzel ama çok şekerli. Biraz daha az şekerli olabilirdi bence.

Ayrıca geçenlerde şekersiz, %100 yer fıstığı ezmesi aldım. Biraz pahalı bir marka ve indirimde 200 TL falandı. Tadını fazla beğenmedim. Tamam doğal falan ama bir kere gerçekten üzerinde yazdığı gibi şekersiz ve pek hoşuma gitmedi tadı. Doğal ama sevemedikten sonra bir daha almam sanırım ve ucuz da değil bence.

Almanya'dan arkadaşlarım getiriyor Türkiye'de yediğimiz ile çok fark var. Sanki bambaşka bir marka yiyiyormuşum gibi. Fındığı buradan gittiği halde bu kadar tat farkı olması, kim bilir ne yediriyorlar. Eskiden uzun süre beklediğinde üstüne bu kadar yağ çıkmazdı şimdi su gibi oluyor.

Son yıllardaki ürünlerin çoğu berbat maalesef. Güncel ürünler, 10 yıl öncesindeki kalitesinde olacak olursa ürün fiyatları tavan yapar. Ürüne zam getirmek yerine kalitesinden kısıyorlar, ürünün fiyatı aynı kalıyor ancak eski ürünün kalitesinden eser kalmıyor maalesef. Keşke kalitesinden kısmasalar.

Merhaba,

Başlıkta dediğim gibi, az önce bunu fark ettim. Nutella gerçekten de şöyle bir 10 sene öncesine göre berbat. Tadı çok bozuk geldi ve midemi bulandırdı. Eskiden böyle değildi. Belki Avrupa ülkelerindeki Nutella bu kadar rezil değildir bilmiyorum ancak buradaki Nutella açık ara berbat!

Bundan birkaç gün önce torku bana Da'yı denemiştim, kesinlikle Nutella'dan daha iyi.

Nuga ye bir daha Nutella'ya elini sürmezsin.

Türkiyenin fakir olmasından kaynaklı. Almanyada tadı hala çok güzel. Almanyadaki gibi yapılsa burada şu an ki fiyatının 5 katına gelir. O yüzden zam yapmak yerine malzemeden çalıyorlar, yapacak bir şey yok. Aynısı neredeyse çoğu ürün için geçerli, hatta kolada bile fark var.