Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dagster3532

Becerikli
Karta küçük kardeşim şakasına 3070 Ti yapayım ismi değişsin diye NVFlash ile BIOS yazmış. Daha sonra dediğine göre yeniden başlatmış. Sisteme şu an görüntü gelmiyor ve sistem sürekli kendini yeniden başlatıyor. Ne yapabilirim? Üstüne soğuk su mu içmem gerek? Sinirden başımdan kaynar sular döküldü geldiğim gibi.

Çözüm
Bozulan BIOS'u düzeltmek için çift ekran kartı takılan veya işlemcisinde iGPU olan bir sistemde orijinal BIOS'u yazdırmanız lazım.
BIOS'da disk görünüyor mu?

Görselde Storage yazan yeri Legacy yapıp deneyin bir de.

Disklerin hepsi empty olarak gözüküyor. Ancak diske dokunmadım bile. CSM açtım diye yok olmuş olabilir mi? Dediğinizi de denedim ama olmadı. Şimdi Windows 10 ISO dosyası yazdırdım sayılır. Bunu kurup öyle deneyeceğim. Umarım SSD problemi de çıkmaz.

Dosya Ekleri

• IMG_20250830_005526.webp
    IMG_20250830_005526.webp
    705,4 KB · Görüntüleme: 30
Bazı anakartlarda Athlon işlemcilerin NVMe SSD desteği kesildi, muhtemelen bu anakartta da böyle, SATA SSD'yi görecektir.

Evet SATA SSD'yi gördü ancak bu sefer de bölümler MSR'ye düşmüş formatlamakta olmadı. Rufus ile wintogo şeklinde yazdırma yapıyorum. İşimizin olmaması için şansızlığım resmen tüm tuşlara basıyor.

@20424, hocam gece kart sorunsuz şekilde açıldı. Aşırı geç ve başım ağrıyor olduğu için rahatsız etmek istemedim. Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam.

Son düzenleme:
Nasıl açıldı? VBIOS'mu yazdırdınız?

Evet hocam. Normal NVFlash ile yazdırmaya çalışınca no display adapters found ve no PCI subsystem ID mismatch gibi hatalar veriyordu. -6 komutunu kullandığım halde böyleydi. Patchlenmiş sürüm denedim o da olmamıştı. Sonra nvflashomg bulup onu indirdim. Onunla -6 komutunu yazıp sonrasında 3-4 defa YES yazdıktan sonra bar ilerleyip %100 oldu. Yeniden başlatınca da kartım zaten görev yöneticisinde gözüküyordu. Çıkarıp kendi bilgisayarıma da taktım olduğu gibi duruyordu. Başka bir şey yapmam gerekli mi? Çift BIOS'lu olduğu için soruyorum.