590 sürücüsünde yaşadığım sorun yüzünden 577 sürümüne dönmüştüm, 581'de Smooth Motion gelince yeni sürücüyü denemek istedim, yine aynı sorun başladı. Artık titreme de oluyor. Mecbur şimdi eski sürüme döneceğim. Az kaldı AMD'yi aratacak bu NVIDIA. Bu kafayla devam ederse 10000 serisi çıktığında AMD’ye geçeceğim. 5000 serisi çıktığından beri bilgisayarda kilitleme, ekran kararması, titreme, fare de donma vs. saçma sapan sorunlar çıkmaya başladı. En azından AMD'de videoda falan takılma yaşıyordum. Onu da yeni sürücülerle çözmüşlerdi. Duyduğum kadarıyla yine başlamış ama en azından oyunlarda sorun olmuyordu. İlginç…
Detaylar
Kim cevapladı?İnteli mi denesek acaba?Oyunun kariyer modunu bitireyim diyorum 1 ay onuyorum bir güncelleme geliyor problem yaşıyorum milletle dalga geçmeye başladılar en sonunda PS5 alıp PC'yi kenarı da bırakacağım![]()
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
590 sürücüsünde yaşadığım sorun yüzünden 577 sürümüne dönmüştüm, 581'de Smooth Motion gelince yeni sürücüyü denemek istedim, yine aynı sorun başladı. Artık titreme de oluyor. Mecbur şimdi eski sürüme döneceğim. Az kaldı AMD'yi aratacak bu NVIDIA. Bu kafayla devam ederse 10000 serisi çıktığında AMD’ye geçeceğim. 5000 serisi çıktığından beri bilgisayarda kilitleme, ekran kararması, titreme, fare de donma vs. saçma sapan sorunlar çıkmaya başladı. En azından AMD'de videoda falan takılma yaşıyordum. Onu da yeni sürücülerle çözmüşlerdi. Duyduğum kadarıyla yine başlamış ama en azından oyunlarda sorun olmuyordu. İlginç…
Hocam sanırım şanssızlığınız. 20 yılı aşkındır bir kez bile sorun yaşamadım Nvidia ile. Bugün bir fare takıldı gibi oldu sonra geçti bir daha da olmadı. Bir de oyun da oynadım 2-3 farklı oyun bir sıkıntı olmadı.
Hocam sanırım şanssızlığınız. 20 yılı aşkındır bir kez bile sorun yaşamadım NVIDIA ile. Bugün bir fare takıldı gibi oldu sonra geçti bir daha da olmadı. Bir de oyun da oynadım 2-3 farklı oyun bir sıkıntı olmadı.
590 ve 581 de bu sorunu yaşayıp 577 de bu sorunu yaşamıyorsam bu şans değil sürücü hatası olması %99. AMD kullanan arkadaşlar sorun yaşayınca eski sürüme dönünce düzeliyor diyor ya, aynı mevzuyu ben şu an NVIDIA da yaşıyorum. Kaldı ki şu konuya göz atarsanız demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Merhaba. CS2'de 580.88 sürücüsünde iken Alt Tab atarken siyah ekranda 2 3 saniye bekliyordu. 577.0 sürücüsüne dönünce bu sorun ortadan kalktı. Sizde de böyle bir durum var mı?
- Kenshi
- nvidia
- Forum: Oyun Teknik Destek
Intel'i mi denesek acaba?onunda orta-üst segment kartı yok. B580 de takılı kaldı.
NVIDIA 5000 serisi ile çuvalladı dedik, AMD atağa geçti biraz küçük problemler oldu şimdi Intel'e geçeceğiz o da şımaracak arıza verecek durduk yere keyfimizden olmayalım
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Valla hocam dediğim gibi hiç bir sürücede yaşamadım. Diğer konudaki arkadaşın yazdıklarını da okudum. Ben sürücü sorunsuz demiyorum ama bende sorunsuz.590 ve 581 de bu sorunu yaşayıp 577 de bu sorunu yaşamıyorsam bu şans değil sürücü hatası olması %99. AMD kullanan arkadaşlar sorun yaşayınca eski sürüme dönünce düzeliyor diyor ya, aynı mevzuyu ben şu an NVIDIA da yaşıyorum. Kaldı ki şu konuya göz atarsanız demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
590 da 2-3 farklı oyun oynadığımda sorun olmamıştı, sonra birdenbire (normalde The Last of Us Part II oynarken sorun yoktu) The Last of Us Part II'de bu sorun olmaya başladı, direkt eski sürüme döndüm ve düzeldi. Bugün 581.08 deneyince oyuna başlar başlamaz yine bu sorun oldu, şu an 577.00'a döndüm bile. Umarım tekrar yaşamam. Şimdi oyuna girip eski sürümle tekrar deneyeceğim. Diğer oyunlarda denemedim yani.
Sadece birkaç oyuna özgüyse bu sürücü kaynaklı olmaz, eğer sürücü kaynaklı olsa her oyunda olurdu. Zaten the last of us serisi sorunlu diye biliyorum.590 da 2-3 farklı oyun oynadığımda sorun olmamıştı, sonra birdenbire (normalde The Last of Us Part II oynarken sorun yoktu) The Last of Us Part II'de bu sorun olmaya başladı, direkt eski sürüme döndüm ve düzeldi. Bugün 581.08 deneyince oyuna başlar başlamaz yine bu sorun oldu, şu an 577.00'a döndüm bile. Umarım tekrar yaşamam. Şimdi oyuna girip eski sürümle tekrar deneyeceğim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı