Sadece birkaç oyuna özgüyse bu sürücü kaynaklı olmaz, eğer sürücü kaynaklı olsa her oyunda olurdu. Zaten The Last of Us serisi sorunlu diye biliyorum.

Bence olay PS oyunları ile alakalı. Hanım Uncharted oynarken masaüstüne atmış ama ben saatlerce Hogwarts Legacy, Assassin's Creed Shadows oynadım atmadı. Sonra bir daha atmadı ama bir kez oldu bu durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sürücülerde benim gördüğüm kadarıyla çoğunlukla RTX ekran kartlarında sorun yaşanıyor. GTX'de sorun yaşayan görmedim. Ben de GTX serisi ekran kartı kullanıyorum, yeni sürücülerle alakalı hiç problem yaşamadım.

Sadece birkaç oyuna özgüyse bu sürücü kaynaklı olmaz, eğer sürücü kaynaklı olsa her oyunda olurdu. Zaten The Last of Us serisi sorunlu diye biliyorum.

The Last of Us Part II ilk çıktığında bitirdim. Hiçbir sorun yaşamadım. Sonra smooth Motion geldiği için 590 sürücüsüne geçiş yaptım, bir süre oynadım sorun olmadı fakat sonradan bu sorun olmaya başlayınca direkt eski sürüme döndüm düzeldi. Şimdi smooth Motion sürücüsü resmi olarak geldi ve yine bu sorun ortaya çıktı. Eğer bir sürücüde yaşayıp diğer sürücüde yaşamıyorsam bu sürücü sorunu anlamına geliyor. Oyundan kaynaklı olsa 577 de yine aynı sorunu yaşardım. Ayrıca 580.88 sürücüsünün sorunlu olduğunu herkes biliyor. Yenisi de aynı tas aynı hamam.

Not: Bu oyunu ikinci oynayışım. İlk bitirdiğimde sorun yoktu.

Evet şimdi 577 ile tekrar denedim ve sorun ortadan kalktı. Ne ekran kararıyor ne de titreme sorunu var. :D

Yeni sürücülerde benim gördüğüm kadarıyla çoğunlukla RTX ekran kartlarında sorun yaşanıyor. GTX'de sorun yaşayan görmedim. Ben de GTX serisi ekran kartı kullanıyorum, yeni sürücülerle alakalı hiç problem yaşamadım.
Ben de bayağı bir pascal kart var sorun yaşamadım şimdilik, genelde 50 serisinde var, 40 serisinde de nadiren olabiliyor.
1755644510950.webp

Sürücü güncelleme hataları çok sıkıntılı durumlar, ben zaten sorunu işletim sistemimde sanıyorum temiz format atmak için yeni USB bellek alıyorum kasanın ön USB girişini kullanmıyorum, işletim sistemini USB'ye yeniden indiriyorum temiz inmesi için de modemi yeniden başlatıyorum vs. Yormaya başladı artık 😅

Sürücü güncelleme hataları çok sıkıntılı durumlar, ben zaten sorunu işletim sistemimde sanıyorum temiz format atmak için yeni USB bellek alıyorum kasanın ön USB girişini kullanmıyorum, işletim sistemini USB'ye yeniden indiriyorum temiz inmesi için de modemi yeniden başlatıyorum vs. yormaya başladı artık 😅
NVIDIA 1 ayda 30 tane sürücü çıkartıyor ve buna rağmen hala NVIDIA'dan kaynaklı değil de oyundan kaynaklı olduğunu söyleyenler var. Eskiden böyle sürücü spamlamazlardı.

Yurt dışında yerden yere vuruluyor, biz burada olanı söyleyince inanmıyorlar. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Üşengeçliğimden güncelleme yapmamıştım ama galiba en stabil sürücü bu şu anda :). 580 ve üstü için sorunları çok duydum. GTX 1650'de bu kadar sorun hissedilir mi bilemiyorum, sonuçta görece eski kart.

1755644864852.webp