3060'ım var, sürücüleri hep NVIDIA App'ten güncelliyorum, bazı yerlerde sövülüyor bazı yerlerde övülüyor. Kaldırmalı mıyım? Kullanmaya devam mı etmeliyim?
Sürücü güncelleriminin haberini oradan alıyorum aslında, ara sıra oyun optimizasyon ediyorum.
Ben yeminliyim bu uygulamayı kullanmamak konusunda, oyunlardaki performans yerleri öpüyordu, uygulamayı bilgisayarımda kuruluyken. Silince eski haline dönünce bir daha kurmadım, NVIDIA Denetim Masası yetiyor. Şimdiki durumunu bilmiyorum, umurumda da değil, gerçekten sinir olmuştum, Elden Ring'te 60 FPS aldığım yerlerde 38-40 FPS alıyordum.
Ben yeminliyim bu uygulamayı kullanmamak konusunda, oyunlardaki performans yerleri öpüyordu, uygulama bilgisayarımda kuruluyken. Silince eski haline dönünce bir daha kurmadım, NVIDIA Denetim Masası yetiyor. Şimdiki durumunu bilmiyorum, umurumda da değil, gerçekten sinir olmuştum, Elden Ring'te 60 FPS aldığım yerlerde 38-40 FPS alıyordum.
Ben kendim kullanmıyorum hocam, siz kullanabilirsiniz, kullanmayın diye demedim. Yaşadığım problemi söyledim sadece.Hocam ben kayıt için kullanıyorum, ne yapacağız o zaman? Güncelleme vs için de keza?
Ben kendim kullanmıyorum hocam, siz kullanabilirsiniz, kullanmayın diye demedim. Yaşadığım problemi söyledim sadece.
Ayrıca kendi sitesinden indirebiliyorsun güncel sürücüleri.
Hocam ilk mesajnızda dediğinizi yapalı 2-3 gün oluyor sileli yani, pek bir fark ettirmedi ya da hissettirmedi gibi sanki.