Müzikalite

Başarılı
Merhaba, bugün gelen güncellemeyi kurdum. Sorun yoktu ancak bilgisayarı kapatıp açtığımda NVIDIA App'te "Kurulmuş sürücü bulunamadı" yazısı alıyorum. Gösterdiği aynı güncellemeyi tekrar kurduğumda ise bir şey değişmiyor ve o yazı gitmiyor. Ek olarak NVIDIA Denetim Masası'nı hiç açamıyorum. Sürücü güncellemesini sitesinden yaptığımda da hiçbir şey değişmiyor. Ayrıca ilk güncelleme kurduğum sırada harici bir monitör bağlıydı.

System Ninja programını da kullandım bugün ancak onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum bu durumun. O programı kullanmadan önce de geri yükleme noktası oluşturmuştum. O noktaya dönerken alacağım risk yerine yapabileceğim daha kolay ve hızlı bir şey var mıdır? Teşekkürler.

Bilgisayarımı bozar mı bu işlem? Ayrıca sürücü yok diyor yani şu an olmayan sürücüyü mü kaldırmaya çalışayım?

Hayır bozmaz, aksine bozuk olan ne varsa kaldırıp temiz bir kurulum yapacaktır. Siz rehberdeki adımları uygulayın. Kurulum seçeneğini temiz kurulum olarak işaretleyin. Sonuca bakalım duruma göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bozmaz, aksine bozuk olan ne varsa kaldırıp temiz bir kurulum yapacaktır. Siz rehberdeki adımları uygulayın. Kurulum seçeneğini temiz kurulum olarak işaretleyin. Sonuca bakalım duruma göre.

Yaptım rehberi tamamen, ancak maalesef NVIDIA App'te kurulmuş sürücü bulunamadı yazısı devam ediyor. "grafikler" sayfasına girmek istediğimde "grafikler sayfası mevcut değil. Grafikler sayfasına erişmek için sürücüyü kurun." diyor. Aygıt yöneticisine sürücü geldi 5 Eylül tarihli olarak, aslında 11 Eylül tarihliydi bu sürücü ve tarih yanlış olsa da sürüm olarak en yeni sürücü yüklenmiş gözüküyor. Bunun dışında NVIDIA Denetim Masası yine açılmıyor. Görev Yöneticisi performans sekmesinde GPU 1 yani ekran kartım yine gözükmüyor, sadece GPU 0 yani Intel UHD Graphics var.

Yaptım rehberi tamamen, ancak maalesef NVIDIA App'te kurulmuş sürücü bulunamadı yazısı devam ediyor. "grafikler" sayfasına girmek istediğimde "grafikler sayfası mevcut değil. Grafikler sayfasına erişmek için sürücüyü kurun." diyor. Aygıt yöneticisine sürücü geldi 5 Eylül tarihli olarak, aslında 11 Eylül tarihliydi bu sürücü ve tarih yanlış olsa da sürüm olarak en yeni sürücü yüklenmiş gözüküyor. Bunun dışında NVIDIA Denetim Masası yine açılmıyor. Görev Yöneticisi performans sekmesinde GPU 1 yani ekran kartım yine gözükmüyor, sadece GPU 0 yani Intel UHD Graphics var.
Masaüstü mü yoksa dizüstü mü? Ekran kartı ne ve kurmak istediğiniz ya da indirdiğiniz sürüm ne?

DxDiag kısmının fotoğrafını paylaşır mısınız, orada nasıl görünüyor bi' bakalım.
dxdiag.webp