Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Nvidia App indirip kurarsanız direkt üstüne kuruyor, ben öyle yaptım. Güncelleme ile kuruluyor mu bilmiyorum.Buradan ayrı olarak indirmemiz gerekiyor mu ?
Yoksa Geforce Experince'e gelecek bir güncelleme ile herkes Nvidia App'e mi geçecek?
Remus Lupin
Yetkin
- Makaleler
- 1
Şu an indirmeye başladım umarım stabildir.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Ben biraz daha bekleme taraftarıyım. Beta dan çıkmış olsa da sorun yaşayanlardan biri olmak istemiyorum. Bendeki şansa o denk gelir.
Bu konudan önce biri daha paylaşmıştı, o zaman bir güncelleme gelmişti ve yapmıştım. Sürüm özelliklerine baktım şimdi. Yazan makale, sitesinde yeni yayınlanan makale ile aynı. Yani anladığım kadarıyla hali hazırda Nvidia App uygulamasını kullananlar için güncelleme üzerinden geliyor.Bu direkt güncelleme olarak mı geldi yoksa Beta sürümü silip yeniden yüklemek mi lazım ?
MarcusKane
Başarılı
Shadowplay noldu acaba. En son farklı ses kaynaklarını kaydedemediği için obs kullanmaya baslamıstık.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hiçbir işe yaramıyor.En çok merak ettiğim kısım RTX HDR özelliği. Bununla ön plana çıkıyordu.
Hiç mi yaramıyor? Ben de kuracağım da Nvidia Container'ın aktif olması lazımmış ve birde çok telemetrisi çok bilgi alıyor, ondan değmezse kurmayım.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Game Garaj S67 | R5 7500F & RTX 5070 sistem 69.999 TL
- Fırsat Ekibi
-
R5 7500F & RX 9060 XT sistemin LoL'de 85 derece olması normal mi?
- burakmurat1
-
-
-
-