Detaylar
Kim cevapladı?MasterKing25
Yetkin
NVIDIA App'te görünen o ki kaynak seçme var, ses kaynakları için:Shadowplay noldu acaba. En son farklı ses kaynaklarını kaydedemediği için obs kullanmaya baslamıstık.
Nvidia App uygulamasında "Çözünürlük Özelleştir" kısmını bulabilen var mı? Nvidia Denetim masasında olduğu gibi özelleştiremiyorum çözünürlüğü.
MasterKing25
Yetkin
Denetim masasındaki birçok özellik gelmiş NVIDIA App'e ama bir o kadarda gelmeyen özellik mevcut. Hardware Unboxed'ın videosunda denildiğine göre denetim masası zaman içinde güncellemelerle tamamen yerini NVIDIA App'e bırakacakmış.Nvidia App uygulamasında "Çözünürlük Özelleştir" kısmını bulabilen var mı? Nvidia Denetim masasında olduğu gibi özelleştiremiyorum çözünürlüğü.
Denetim masasının kalkması gerekirken düzgün çalışan GeForce Experience'ı kaldırmışlar. Üstelik Nvidia Shield da yok bu APP'te.
- Makaleler
- 6
Denetim masasının neden kalkması gerektiğini düşünüyorsunuz hocam? Bence gayet kullanışlı merak ettim neden beğenmediğinizi.Denetim masasının kalkması gerekirken düzgün çalışan GeForce Experience'ı kaldırmışlar. Üstelik Nvidia Shield da yok bu APP'te.
@Hermione Jean Granger, güncel bir arayüzle Experience içine entegre edilebilirdi. Şu an olanı da elimizden aldılar. Lan yayın yapıyordum kendime SHIELD NEREDE 
Eskiye dönmek isteyenler App'i kaldırıp: Download GeForce Experience | NVIDIA
Eskiye dönmek isteyenler App'i kaldırıp: Download GeForce Experience | NVIDIA
Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun. Gördüğüm kadarıyla Experience dan daha güzel bir uygulama olmuş ama bazı özelliklerde eksik. Güncellemelerle düzeltilecektir. Eğer emin değilseniz güncellemeyin ama benden demesi. Experience da ki pek çok özellik de gitmiş gibi duruyor.
omerdesouza
Uzman
İsabet olur. Çağ dışı kalmış arayüz ya inanılmaz.Denetim masasındaki birçok özellik gelmiş NVIDIA App'e ama bir o kadarda gelmeyen özellik mevcut. Hardware Unboxed'ın videosunda denildiğine göre denetim masası zaman içinde güncellemelerle tamamen yerini NVIDIA App'e bırakacakmış.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Game Garaj S67 | R5 7500F & RTX 5070 sistem 69.999 TL
- Fırsat Ekibi
-
R5 7500F & RX 9060 XT sistemin LoL'de 85 derece olması normal mi?
- burakmurat1
-
-
-
-